"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΘΝΙΚΑ ΡΑΓΙΑΔΙΚΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ: Η πατρίδα μου έχει πάντα δίκιο


Πώς μπορεί να σε αποκαλέσει κάποιος, όταν η χώρα της οποίας είσαι πολίτης αντιμετωπίζει μια απειλή και εσύ, με όλη τη φαρδιά κολωνακιώτικη επιστημοσύνη σου, σπεύδεις να δικαιώσεις επιχειρήματα των απέναντι, π.χ. για την επήρεια του Καστελόριζου στην ΑΟΖ, που ακόμη δεν έχουμε βεβαίως βεβαίως ανακηρύξει; Οταν αβαντάρεις τις θέσεις του εχθρού, πώς πρέπει να σε λέμε;

Τα Φόκλαντς για τους κοκκινόκωλους συμμάχους μας, τους Αγγλους, οι Μαλβίνες για τους αψίκορους Αργεντίνους, απέχουν από το Λονδίνο 12.688,03 χιλιόμετρα. Εχουν ΑΟΖ; 


 Εχουν. Δεν άκουσα πάντως κανέναν Αγγλο να πετάγεται -σαν μη πω τι- και να λέει πως έχουν δίκιο οι Αργεντίνοι ή κανέναν Αργεντίνο να λέει πως έχουν δίκιο οι Άγγλοι. Και μάλιστα, να είναι και επικεφαλής του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΥΠ.ΕΞ.

Θα σας το πω πολύ ωμά: Αν τα συμφέροντα της Πατρίδας μου το επιβάλλουν, θα είναι 9 το πρωί και εγώ θα λέω πως είναι νύχτα. Θα έχω πυρετό 38,6, θα μου ζητούν οι Τούρκοι να τους δώσω 2 βαθμούς να έρθω στα ίσα μου και θα αρνούμαι. 


Ούτε πυρετό δεν μοιράζεσαι με ληστοσυμμορίτες, ισλαμοναζί, δουλεμπόρους, γενοκτόνους και τρομοκράτες. Και δουλειά σου, όταν σε πληρώνει η Ελλάδα, είναι να βρίσκεις επιχειρήματα υπέρ της. Αν ήσουν δικηγόρος κάποιου και έλεγες δημόσια επιχειρήματα υπέρ του αντιδίκου, λέγεται απιστία, τιμωρείται. Όταν το κάνεις κατά της χώρας σου, πώς το λένε;
 
Πάντα ξεκινάμε λάθος κάθε συζήτηση με αυτό το κακοποιό κράτος-συμμορία.
 
Θέλουν συζήτηση; 


Πριν καν ακούσουμε την ατζέντα, πρώτος όρος είναι να μας πουν πού είναι όλοι οι Αγνοούμενοι τους οποίους εξαφάνισαν, απόδοση των σορών τους και πότε και ποιος τους σκότωσε. Δεν θα τους πάμε Δικαστήριο, αλλά θέλουμε να ξέρουμε και να έχουν χριστιανική ταφή.

Όρος δεύτερος: Κομμένες οι παραβιάσεις. «Μαχαίρι». Όσο συνεχίζονται, καμία συζήτηση.

Όρος τρίτος: Τέρμα στις δουλεμπορικές δραστηριότητες της Τουρκίας, παύση της διακίνησης παράνομων μεταναστών στον Εβρο και στα νησιά. Όσο συνεχίζουν τον ισλαμικό εποικισμό, τον οποίο προωθούν, αντί να εμποδίζουν τις «ροές» οι Αρχές Ασφαλείας της γείτονος, δεν έχουμε κάτι να συζητήσουμε.


Τέταρτος όρος: Άρση του casus belli.

Εν ολίγοις, όσο συνεχίζονται οι τραμπουκισμοί δεν υπάρχει τίποτε να συζητήσουμε


Δεν ανοίγεις ψιλοκουβέντα με μπράβους, εκβιαστές, μαφιόζους, δουλεμπόρους, φονιάδες.
 
Αντιμετωπίζεις δυναμικά, με έμπρακτη αποτροπή, τις απειλές και δείχνεις καθημερινά, με δηλώσεις αλλά κυρίως με πράξεις, πως δεν πρόκειται ποτέ να καμφθείς από εκβιασμούς.

Ο,τι έχουν αυτοί έχουμε κι εμείς, και επίσης και αυτοί, οι Τούρκοι, δεν φύτρωσαν στα λάχανα – έχουν κι αυτοί μανάδες, γυναίκες, παιδιά. Κι αν κάποιοι φάνε χώμα ή τους φάνε τα ψάρια ή νιώσουν πως αυτό θα το κάνουμε αδίστακτα, αν χρειαστεί, θα το σκεφτούν καλά. Θα θυμίσω και πάλι τη ρήση του γνωστού λαϊκού φιλοσόφου από το Σικάγο, του Αλφόνσου Καπόνε, άλλως «Σημαδεμένου»: «Συνήθως πετυχαίνεις πολύ περισσότερα με ένα σαρανταπεντάρι και έναν καλό λόγο, παρά μόνο με τον καλό λόγο».

Ο Τούρκος, λοιπόν, όταν ξέρει πως θα του καρφώσουν κανέναν πύραυλο στο κούτελο και θα φάει ατζέμ πιλάφι στον άλλον κόσμο, όταν ξέρει πως μπορεί να πάει να συναντήσει τα ψάρια του Αιγαίου ή να τον σερβίρουμε βραχονησίδα με Μεμέτια φλαμπέ, όταν ξέρει πως μπορεί ναύσταθμοι, πλοία, αεροπλάνα, αεροδρόμια, γέφυρες να γίνουν μπάζα και παλιοσίδερα, και το ατσάλινο ιππικό μας να περάσει τον Εβρο για να δούμε τι υπάρχει να το εμποδίσει ως τον Βόσπορο -τίποτα-, θα μετρήσει δύο φορές τα λόγια του και τέσσερις τις πράξεις του. 


Όσοι πιστεύετε πως το θηρίο αυτό εξημερώνεται, σας έχω νέα: 


Ούτε ο Άγιος Βασίλης υπάρχει και η λεγάμενη σας είπε ψέματα – τελικά είναι αυτό που νομίζατε και ο μουστακαλής κουμπάρος δεν της έκανε personal.

Οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα έχουν μια υπερκομματική αρρώστια: Ψωνίζουν κρίσιμα στελέχη από τον σκουριασμένο κουβά του Σημίτη. Από τραπεζίτες ως Αποστόλους του Μαρασμού στα Εθνικά. Θέλετε να τους βρείτε όλους αυτούς; Πανεύκολο. Δείτε όλα τα μεγάλα ζητήματα, από το Σχέδιο Ανάν, όπου η Κύπρος θα γινόταν όλη προτεκτοράτο των Τούρκων, ένα μόρφωμα όπου «η μειοψηφία θα κυβερνά και η πλειοψηφία θα πληρώνει», την ΑΟΖ, το Λαθρομεταναστευτικό, το κουρελόχαρτο των Πρεσπών, τους S-300, την παράδοση Οτσαλάν, την απαράδεκτη στάση του Βερολίνου σε πλείστα ζητήματα κ.λπ., δείτε πού κείται το εθνικό συμφέρον σε αυτά και μετά κοιτάξτε απέναντί του.

Εκεί είναι όλοι οι διεθνιστούληδες, οι οπαδοί του αντίστροφου ρατσισμού κατά των Ελλήνων, οι «εκσυγχρονιστές» του Φαλμεράγιερ, οι κήρυκες του «μόνο όπισθεν», της ασυνέχειας του Εθνους, οι συνήγοροι των Σκοπιανών, Αλβανών, Τούρκων σοβινιστών, αυτοί που έχουν πάντα έναν καλό λόγο για κάθε εχθρό μας. Και πολλούς τους πληρώνεις, Ελληνά μου, μερακλή και χουβαρντά. Τους πληρώνεις για να μαθαίνουν τα παιδιά σου να αμφισβητούν την Πατρίδα, να μισούν τη γη που πατάνε και τους νεκρούς ήρωές της, και να βρίσκουν λίγο ή πολύ δίκιο στα επιχειρήματα των εχθρών. 


Όμως, η Πατρίδα έχει πάντα δίκιο. Πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: