"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΑΛΗΤΑΡΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑΔΙΚΟ: Γουστάρουν μπουμπούκια του ποινικού δικαίου και δεν το κρύβουν. Τί δεν καταλαβαίνεις?



Όπως αποκαλύπτεται ο Κώστας Σακκάς ήταν ένας από τους δύο συλληφθέντες στη χθεσινη απόπειρα ληστείας στο ΑΧΕΠΑ.
 

Το 2013 ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε «έρανο» υπέρ του κατηγορούμενου για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση Σακκά, απαιτώντας την αποφυλάκιση του «απεργού πείνας».
 

Ο Σακκάς, όντως, αφέθη ελεύθερος - δικηγόρος του ήταν ο νυν Υπουργός Δικαιοσύνης - αλλά συνελήφθη εκ νέου το 2014 για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν τεθεί. Προσέφυγε, όμως, στο Συμβούλιο Εφετών και ξανααφέθηκε ελεύθερος.
 

Το 2015 ξανασυλλαμβάνεται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, αλλά ο εισαγγελέας τον αφήνει ελεύθερο με εγγύηση ... 5.000 Ευρώ!
 

Ένα μήνα αργότερα δεν εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και κηρύσσεται δραπέτης. Το ίδιο έτος καταδικάζεται ερήμην σε κάθειρξη 16 ετών.
 

Συλλαμβάνεται εκ νέου στη Σπάρτη το 2016. Αν και καταδικάζεται σε ακόμη 30 μήνες φυλάκισης, σήμερα μαθαίνουμε ότι κυκλοφορούσε ελεύθερος και σαν κύριος πήγε να ληστέψει το ΑΧΕΠΑ!
 

Και ήταν ελεύθερος γιατί το καλοκαίρι του 2018 αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου!
 

Αυτοί οι φίλοι των τρομοκρατών και των μπαχαλάκηδων κυβερνούσαν τη χώρα 4,5 έτη.  


Καιρός...


 να τους στείλει ο λαός εκεί που τους αξίζει: στο περιθώριο μαζί με τους κάθε λογής Σακκάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: