"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΟ: Έβαψαν μπλε τα αυγά των καρέτα-καρέτα για χάρη του Κυριάκου

Γράφει το Emo Team

Δεν είναι απόλυτα ακριβές το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε σε πολλά έγκυρα sites, πως δηλαδή έδεσαν με λουρί μια καρέτα-καρέτα για να τη δει ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
 

Δεμένες-δεμένες ήταν μόνο δύο καρέτα-καρέτα, οι υπόλοιπες παρέμειναν ελευθέρας βοσκής.
 

Δεν είχαν όμως την ίδια τύχη τα αυγά τους που βάφτηκαν όλα μπλε και ένα μάλιστα έφερε εκτός από πυρσό και ακροκέραμο και τα αρχικά ΝΔ.
 

Μετά το σάλο που προκλήθηκε έσβησαν το χρώμα από τα αυγά, υπάρχουν όμως νέες καταγγελίες πως ομάδα ατόμων τραγουδούσε το “αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα”, κάτι που όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το κατάφεραν.


Με τόση μπογιά στο νερό, όλες οι χελώνες θα γίνουν μπλε, σαν να μην έφταναν τα στρουμφάκια στο δάσος, μια παιδική σειρά που γεννήθηκε στα υπόγεια της Ρηγίλλης για να οδηγήσει υποσυνείδητα τα μικρά παιδιά στη συντηρητική παράταξη.

 
Υπάρχει και η μη διασταυρωμένη πληροφορία πως...


 πολλές καρέτα-καρέτα θα είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι της ΝΔ σε όλα τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: