"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΑΝΕΛέητα ΣΟΥΡΓΕΛΑ: Υποψήφιος για τη Βουλή των Εφήβων ο Πάνος Καμμένος

Γράφει το ΕΜΟ ΤΕΑΜ


Με ανανεωμένο look, φωνή σταθερή και με σιγουριά, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως δεν θα κατέβει στις εθνικές εκλογές, θέτοντας ως πρώτο στόχο να είναι στην επόμενη Βουλή των Εφήβων.


Σκοπός της εύστοχης και πρωτοποριακής κίνησής του είναι να μάθουν μπαλίτσα οι νέοι και πως ο αρχηγός των ΑνΕλ κατά τη θητεία του, κουλάντρισε ΗΠΑ, ομόδοξη Ρωσία, ετερόδοξο Κατάρ, παραδόπιστη Τουρκία.


Να μάθουν οι νέες γενιές πως απέτρεψε μια γερμανική Ευρώπη και έτσι σήμερα η ΕΕ έχει ως κυρίαρχη δύναμη την Ελλάδα.


Μπορεί να μη φαίνεται με γυμνό μάτι, αλλά όλοι στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ και στη λέσχη του Θανάση στις Κουκουβάουνες, το ξέρουν.


Συνεχίζει την άμυνα o αρχηγός των ΑνΕλ ενάντια στη λαίλαπα του Σόρρος και των εξωνημένων δημοσιογράφων.


Να μη χαλαρώσουν, του έχει “λοκάρει”.


Αναγνώρισε παράλληλα τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, είναι βέβαιος πως ο κόσμος ψήφισε για πολιτική αλλαγή και ευχήθηκε καλό βόλι.


Χρειάζεται χρόνο ο ίδιος για να εκπονήσει ένα νέο σχέδιο για την ευημερία και για να φέρει πίσω τους νέους της Ελλάδος που μετανάστευσαν.


Θα επανιδρύσει πολιτικό κίνημα εν καιρώ, προς το παρόν πάει για μπάνια γιατί έχει καλό καιρό.

Μετά από 27 χρόνια, ακολουθεί την σερούλα του στο στρατό,  τον Ευ. Βενιζέλο, και βγαίνει κι αυτός για λίγο εκτός, να κάτσει στον πάγκο, να συνομιλήσει με την εξέδρα και ασφαλώς να...


 οραματιστεί το μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: