"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: "Θα έχετε διαγνωστικά κέντρα και θα είναι σαν να μην έχετε"

Γράφει το "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ"


Διαβάζουμε: "Από σήμερα τα διαγνωστικά κέντρα θα είναι ανοικτά αλλά οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους τις εξετάσεις - Δεν προβλέπεται η αποζημίωση των ασφαλισμένων, λέει ο υπουργός υγείας Ξανθός, προτρέποντάς τους να πάνε στις δημόσιες δομές".

 
Αυτές δηλαδή που είναι ήδη υπερκορεσμένες και των οποίων το φόρτο εργασίας θα ανακούφιζαν τα διαγνωστικά κέντρα. Που για τον πολύ κόσμο, τον οποίο εκδικείται ο ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν κατάλαβε τι ψήφισε και δεν του έδωσε μια οκταετία ακόμα να μας κάνει εντελώς Βενεζουέλα της Μεσογείου, αυτή είναι και μια από τις κύριες δουλειές τους.
 

Όπως θα το έλεγε ο γνωστός Εθνικός μας Άγιος: "Θα έχετε διαγνωστικά κέντρα και θα είναι σαν να μην έχετε".
 

Εμ τότε τι σε έχουμε ρε μπάρμπα; 


Για να παίρνεις τα λεφτά της υγείας να τα κάνεις μισθούς μετακλητών και γαία πυρί μειχθήτω;  


Υπουργό υγείας ζητήσαμε, όχι τροχονόμο χρηματαποστολών!!!

 
Βέβαια, γλιτώσαμε το mail Χαρδούβελη, αλλά για αυτό τα βοθροκάναλα δε σας λένε τίποτα. Και έτσι σας πήραν και τα μυαλά και δεν καταλάβατε τι ψηφίσατε στις Ευρωεκλογές.

 
"Στο κάτω κάτω τι χειρότερο να μας κάνουν", remember???



ΥΓ: Φανταστείτε από...


 μια ανεξήγητη αιτία, μια συμπαντική δίνη, διαστατικό κενό στο χώροχρόνο, κάτι τέτοιο, και να ξυπνούσαμε σε παράλληλο σύμπαν και να έβγαιναν λέει αυτοδύναμοι στις επόμενες εκλογές

Don't get mad, get even.


 Δεν οργιζόμαστε, δεν βρίζουμε, προσέχουμε μην αρρωστήσουμε και σε τρεις Κυριακές, ψηφίζουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: