"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΛΑΜΟΓΙΑΡΑΔΙΚΟ - ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ: Δε σηκώνομαι από το κρεβάτι με λιγότερο από 1 Εκατ. Ευρώ

Από τον Bασίλη Μπόνιο


Αυτό που δεν διευκρίνησε ο γλυκομίλητος Βαγγέλης Μαρινάκης στην συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου είναι αν τελικά έδωσε λεφτά στα παιδιά και πόσα. Μιλάμε για εκατομμύρια-όχι αστεία.


Δηλαδή εάν ζητούσαν 26 εκατομμύρια ευρώ από τον Μαρινάκη και άλλα τόσα από τους υπόλοιπους καμμιά 50ριά μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοβιομήχανους και μεγαλοεφοπλιστές της χώρας αμέσως ο λογαριασμός φθάνει το 1 δις ευρώ και χρειάζεσαι την τράπεζα του Βατικανού για να τα παρκάρεις και τα αεροπλάνα του Μαδούρο για να τα μεταφέρεις. Μιλάμε για μπίζνα 1 δις ευρώ.

 
Ο Μαρινάκης λέει ότι αυτά τα 26 εκατ. ευρώ δεν τα έδωσε. Τους έδωσε κάποια άλλα; Μήπως τους έστειλε τίποτε σημαδεμένες τροχήλατες  βιβλιοθήκες;  


Ο ίδιος είχε πει ότι είχε βοηθήσει τα παιδιά. Και όπως διαπιστώνουμε όλοι σχεδόν οι μεγαλοεπιχειρηματίες της χώρας έδειξαν τρυφερά αισθήματα για τα παιδιά της πρώτης φοράς Αριστερά.  


Εάν με άνεση ζητήσανε 26 μύρια από τον Μαρινάκη την ώρα που οι μισθοί είναι στα 400 ευρώ εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα παιδιά παίζουν σε άλλο level.

 
Πως το έλεγε το διάσημο μοντέλο η Κρίστι Τέρλινγκτον νομίζω “ότι δε σηκώνομαι από το κρεβάτι με λιγότερο από 1 εκατ. ευρώ…”-γιούρο τα έλεγε ο Βαγγέλης, όπως ο Τσίπρας τα σχολεία-σχολιά για να συγκινήσει τους αριστερούς.

 
Μάλιστα από τους πρώτους μεγαλοεπιχειρηματίες που θέλησαν να βοηθήσουν τα παιδιά ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο σύζυγός της ο Θοδωρής. 


Να υποθέσουμε ότι τα παιδιά...


 είχαν με την Γιάννα αντίστοιχες επικοινωνίες και αιτήματα όπως με τον Μαρινάκη;  


Και από τον Κόκκαλη που σύμφωνα με τον Μαρινάκη πήρε έργα από τον Σύριζα κοντά στο 1 δις γιούρο υπάρχουν αντίστοιχες επικοινωνίες-πάμπερς, Γουανταλαχάρα. 


Οι υποθέσεις αυτές είναι αυτονόητες μετά τις καταγγελίες Μαρινάκη και κυρίως την απουσία διάψευσης.
Είναι πολλά τα λεφτά Manolo…

Δεν υπάρχουν σχόλια: