"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΡΑΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: H προπαγάνδα της ΜΙΤ σ΄ένα κράτος ξέφραγο αμπέλι - Θα χάσκει το στόμα κάθε λιγούρη (και λιγούρισας) με τα μπουτάκια και τα βυζάκια και τα μούσκουλα



Επανήλθε στον Σκάϊ ο α λα Τούρκα πολιτισμός του Ατσούν.  


Καλοσχεδιασμένη, προγραμματισμένη διείσδυση για πρόπλυση αφελών εγκεφάλων και λίγο λάδι στη φωτιά που ανάβει ο δικτάτωρ Έρντο στην περιοχή μας.


Το Survivor είναι ο Δούρειος Ίππος που εξοικειώνει το μεσοαστικό νοικοκυριό στην ιδέα μιας πιο στενής συνύπαρξης με το γειτονικό βάρβαρο πολεμοχαρές έθνος. Αυτή η χρονιά (Phase III) του σχεδίου, αντιπαραθέτει την ελληνική αντρίλα εναντίον της τουρκικής για να ανάψουν λίγο τα αίματα της τηλεθέασης που πέρυσι ήταν ψόφια.

 
Μεσώ στέρησης στοιχειώδους υγιεινής και το idrotila feeling των ομάδων, μια θα νικάνε οι Έλληνες, μια οι Τούρκοι. 


Φανατισμένα τρολάκια θα κατακλύζουν με χολή τα αντικοινωνικά δίκτυα.  


Θα χάσκει το στόμα κάθε λιγούρη (και λιγούρισας) με τα μπουτάκια και τα βυζάκια και τα μούσκουλα, κάθε αγράμματη παπαριά θα γίνεται σλόγκαν και τα καθημερινά τρίωρα, κάτω από τα κίβδηλα περί φιλίας των λαών, θα κρύβουν τα προπαγανδιστικά σχέδια της ΜΙΤ. Κι αν όλα αυτά σας ακούγονται σαν ευφάνταστη συνομωσιολογία, αναρωτηθείτε: Σε μια εύφλεκτη εποχή που οι Τούρκοι ανοιχτά και πρόστυχα προκαλούν θερμά επεισόδια, είναι φρόνιμο να εικονογραφείς καθημερινή αντιπαράθεση των δύο λαών με το πρόσχημα του “παιχνιδιού;”  


Και πότε, στην ιστορία των ριάλιτι, έγινε κάτι παρόμοιο, π. χ. Βενεζουέλα-Κολομβια, Ισραήλ-Παλαιστινη, Βόρεια-Νότια Κορέα;

 
Αν το πολεμικό concept πετύχει και ο υπερπατριώτης Σκάϊ τα ‘κονομήσει, άντε με το καλό, του χρόνου Μακεδονία εναντίον Μακεδονίας και Κύπρος-Κατεχομενα. Brilliant?

 
Όμως έχει δικαίωμα ο Τούρκος του Αλαφουζιστάν να χρησιμοποιεί τη λέξη “Ελλάδα” στο προπαγανδιστικό του ριάλιτι; Όταν αθλητές, καλλιτέχνες, επιστήμονες, στρατιωτικοί, πολιτικοί εκπροσωπούν τη χώρα μας, το κάνουν με την έγκριση του κράτους και σύμφωνα με το Σύνταγμα, ή το “Ελλάδα” είναι στην αλόγιστη χρήση του κάθε λαθρεμπόρου όπλων, ναρκέμπορου, πορνοπαραγωγού, διακινητή;  


Δηλαδής, μάγκες, παίρνω το “Ελλάδα” και φεύγω, κάνω τη βρώμικη δουλειά μου, γίνεται η Ελλάδα ρεζίλι και μετά λέμε “χάσαμε μάγκες, χάσαμε;”

 
Στην περίπτωση του ριάλιτι, βλέπουμε κάθε τόσο τη λέξη “Ελλάδα” να εκπροσωπείται από ένα τσούρμο-αχταρμα δήθεν “διάσημων” έκτης επιλογής και άγνωστων μισθοφόρων που για το εβδομαδιαίο επίδομα του Τούρκου, παίρνουν στη μασχάλη πραξικοπηματικά τη λέξη “Ελλάδα” και τη ρεζιλεύουν, χωρίς κανείς να έχει εξουσιοδοτήσει τον Τούρκο, τον Αλαφούζο, τον Σκάϊ και το τσούρμο των άπλυτων να μας εκπροσωπήσει σαν λαό και σαν χώρα. 


Αν...


 κάνω λάθος και όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της αρρωστημένης φαντασίας μου, να μου το πείτε με στοιχεία. 


Και αν είναι νόμιμο, είναι και ηθικό; 


Λέω τώρα… ήαα

Δεν υπάρχουν σχόλια: