"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΑΔΙΚΟ - ΥΠΑΡΚΤΟΣ (ΑΦ)ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Δίνουν ψήφο στους αλλοδαπούς! Τί δεν καταλαβαίνεις?

Το ακροαριστερό κόμμα της κοινωνικής μειοψηφίας και των ιδεών του περιθωρίου που κυβερνά την Ελλάδα θέλει να δώσει ψήφο στους αλλοδαπούς και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει τους Ελληνες του εξωτερικού από το να ψηφίσουν. Κοντολογίς, θέλει να καταλύσει το πολίτευμα, αφού αφαιρεί ισχύ από τους πολίτες για να τη δώσει σε ξένους.
 

Σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ αντέστρεψε τους νόμους της λογικής και σημείωσε ότι «εν όψει της συζήτησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση στην Ολομέλεια της Βουλής είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει ρητή αναφορά για εκλογικό δικαίωμα στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε αλλοδαπούς στο άρθρο 102 παρ. 2 του Συντάγματος. [...] Η συμμετοχή των μεταναστών στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι προϋπόθεση ένταξης! Γιατί πάνω απ' όλα είναι ζήτημα ισότητας και δημοκρατίας!».

 
Ζήτημα δημοκρατίας, φυσικά, είναι να μην αλλοιώνεται το εκλογικό σώμα και να παρέχεται η δυνατότητα ψήφου σε όλους όσοι είναι και αξίζουν να είναι πολίτες αυτής της χώρας. Δεν μπορεί να θεωρείται ισοβαρές και ισάξιο της ιδιότητας του πολίτη να εισέρχεσαι παράνομα, να αξιώνεις την αλλοίωση του πολιτισμικού και θρησκευτικού χαρακτήρα της Ελλάδας (επειδή σε... προσβάλλει που δεν είναι ισλαμική) και ύστερα να αποφασίζεις διά της ψήφου σου για τις ζωές των Ελλήνων.

 
Οι κομματικοί του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να καταντήσουν το Σύνταγμα της χώρας προπαγανδιστική μπροσούρα γεμάτη με το δηλητήριο του ανθελληνισμού και με διεθνιστικές ασυναρτησίες, τις οποίες παρουσιάζουν «ανθρωπισμό».

 
Είναι προφανές και από το σύνολο των πεπραγμένων τους αλλά και από τις κατά καιρούς διακηρύξεις τους ότι...



 αυτοί οι άνθρωποι έχουν αναλάβει την «αποστολή» του αφελληνισμού της πατρίδας μας.  


Καθετί ελληνικό, ό,τι έχει συνδεθεί με τους αγώνες του έθνους για επιβίωση και πρόοδο χαρακτηρίζεται «αναχρονιστικό», «εθνικιστικό» και «σκοταδιστικό» από τους εμμονικούς της άκρας Αριστεράς, ενώ προωθούν οτιδήποτε συμβάλλει στον εθνικό και τον θρησκευτικό αποχρωματισμό
.

Φυσικά και δεν πρέπει να τους περάσει.

 

Editorial της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: