"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: H KΗΔΕΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ! - Ο λαός αναζητούσε μια αφορμή για να εκφράσει την οργή του ενάντια στους Κατσιαπλιάδες



Kαι τώρα τρόμος, περισσότερος τρόμος, από τον αναλυτή του γερμανικού Der Spiegel που παρουσιάζει την νοσηρή συμπαιγνία Ελλάδας και δανειστών: Οι ελληνικές κυβερνήσεις ανεξαρτήτως χρώματος έλεγαν μεγάλα λόγια για τις μεταρρυθμίσεις που θα υλοποιούσαν και αποτύγχαναν όταν έρχονταν η ώρα να το κάνουν. Ελλείψεις στη δημόσια διοίκηση, καθυστερήσεις στις ιδιωτικοποιήσεις, το πρόγραμμα διάσωσης λειτουργούσε σύμφωνα με ένα εύκολο σχήμα: οι Έλληνες καμώνονταν ότι μεταρρύθμιζαν, οι δανειστές καμώνονταν ότι τους πίστευαν. Διπλή αυταπάτη αυτού του τύπου ισούται με οργανωμένη ανευθυνότητα. Η ευκαιρία εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ χάθηκε πριν δύο χρόνια όταν η καγκελάριος Μέρκελ υπό την πίεση του τότε προέδρου Ολάντ και αντίθετα από τη θέληση του Σόιμπλε, κράτησε τη χώρα στο ευρώ. Ίσως με τη βοήθεια των εταίρων να βρίσκονταν σε καλύτερη θέση. Η Ελλάδα θα παραμείνει καταρχήν στην ευρωζώνη συνδεδεμένη στον ορό των δανειστών. Φαίνεται ότι στην πολιτική ισχύουν οι ίδιοι κανόνες όπως και στη ζωή: όποιος αποφεύγει ένα τέλος με τρόμο, παίρνει έναν τρόμο χωρίς τέλος. Στα σενάριά τους οι ευρωσώστες υπολογίζουν ότι η Ελλάδα θα αποπληρώσει την τελευταία δόση από τα πακέτα βοήθειας το 2080!!!

 
2080! Mε απλά λόγια θα χρειστεί να περάσουν 63 χρόνια ώστε οι ανόητοι-ψεκασμένοι Ελληνες να αποπληρώσουν τα δάνεια που έχουν πάρει από τα Μνημόνια.  


Τι πιο συναρπαστικό από αυτό για να ξεκινήσει ένα σαββατοκύριακο του Ιουνίου του 2017; 


Μόνο ένας πολύ ηλίθιος λαός με διεφθαρμένους ως το μεδούλι ηγέτες και εξίσου διεφθαρμένο πελατειακό κράτος θα τα είχε καταφέρει τόσο καλά!!!


Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” θεωρεί ιδανική αυτή την παιδευτική διαδικασία για τον Ελληναραίο, ο οποίος δεκαετίες τώρα, έχοντας βολέψει στο ελληνικό δημόσιο εκλεκτά μέλη της οικογένειας, υπερασπίζεται με κάθε τρόπο την μονιμότητα των κηφήνων του Δημοσίου. Το ίδιο ανεκτικός είναι ο Ελληναραίος και με την διαχρονική διαπλοκή των εγχώριων κυβερνήσεων με τους Ελληνες Ολιγάρχες-νταβατζήδες.


Είναι χαρακτηριστική η διαδρομή του Σύριζα ο οποίος ως καφενόβια αντιπολίτευση είχε κάνει σημαία τον πόλεμο κατά της διαπλοκής για να φθάσει ως κυβέρνηση να υποδύεται τον τροχονόμο των Ολιγαρχών ενώ πολλοί από τους υπουργούς του να προσκυνάνε στις αυλές τους.


Αυτές τις μέρες θα ζήσουμε την ολοκληρωτική απομυθοποίηση του Σύριζα μια και από το Eurogroup της 15 Ιουνίου η ελληνική κυβέρνηση θα πάρει μια κουράδα αντί ελάφρυνσης του χρέους.


Αυτή η κουράδα όμως θα είναι αρκετή για τους χαχόλους βουλευτές και υπουργούς του Σύριζα που έχουν βιδωθεί για τα καλά στις καρέκλες της εξουσία. Από τα καφενεία βρέθηκαν να κυβερνάνε με την βοήθεια των οξυδερκών ψηφοφόρων αλλά και των αποτυχημένων πρωθυπουργών προκατόχων του σημερινού.


Μόνο που ακόμη και οι ψεκασμένοι ανόητοι χαχόλοι Ελληνες αισθάνονται μέρα με τη μέρα το μέγεθος της απάτης του Σύριζα. Ετσι ο ελληνικός λαός μετέτρεψε την κηδεία του Μητσοτάκη σε παλλαική αντίδραση-διαδήλωση κατά του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.


Πράγματι όλες αυτές τις μέρες αναδείχθησαν οι φιλελεύθερες αρετές του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ελάχιστοι φανατικοί συριζαίοι, που έχουν βιδωθεί στις καρέκλες της εξουσίας, στάθηκαν στα λάθη της πολιτικής του διαδρομής.


Ο κόσμος άδραξε την κηδεία του Μητσοτάκη σαν μια ευκαιρία να χλευάσει την σημερινή κυβέρνηση, να εκφρράσει την οργή του κατά της καθεστωτικής “αριστερής” μαλακίας που μας κυβερνά.


Ο Μητσοτάκης αγιοποιήθηκε από τα ΜΜΕ με την σύμφωνη γνώμη των πολιτών που δεν αντέχουν άλλο τους Κατσιαπλιάδες του Σύριζα.


Ο λαός αναζητούσε μια αφορμή για να εκφράσει την οργή του. Και την βρήκε στην κηδεία του Μητσοτάκη.


Γύρευε τι λαικός ξεσηκωμός θα υπάρξει αν φύγει από τη ζωή ο Μίκης για παράδειγμα ο οποίος, όπως ήταν φυσικό, όρθρωσε το γιγαντιαίο ανάστημά του απέναντι στους κατσιαπλιάδες του Σύριζα.


Ηταν ακριβώς αυτή η λαική αντίδραση στο κυβερνητικό τραβεστοκαφενόβιοπεζοδρομιακό καθεστώς που εξόργισε τους Πολάκηδες οι οποίοι συνειδητοποιούν ότι πλησιάζει η ώρα της Μεγάλης Λαικής Οργής, του Λαικού Ξεσηκωμού Απέναντι στις Ορδές των Κατσιαπλιάδων.


Η κηδεία του Μητσοτάκη απέδειξε ότι ακόμη και αυτός ο ψεκασμένος λαός διατηρεί ακόμη κάποιες ικμάδες κοινής λογικής και προσωπικής αξιοπρέπειας.


Πολίτης λοιπόν σχολίασε την ανάρτηση του υπουργού Υγείας, στην οποία υποστήριζε ότι τα ΜΜΕ «αγιοποιούν» τον κωνσταντίνο Μητσοτάκη προσδοκώντας να πάρουν χρήματα από τον γιο του Κυριάκο, ως εξής: 


«Είσαι υπουργός, πάνω σου εναποτίθενται οι ελπίδες του λαού για σημαντικές, ψύχραιμες αποφάσεις. Δεν κρατήθηκες. Είσαι πολιτικός. Διδάσκεις ήθος. Δεν κρατήθηκες. Είσαι άνθρωπος. Θρώσκεις, κάποια στιγμή θα αποδημήσεις κι εσύ. Αλλά όχι. Στην κηδεία δεν κρατήθηκες ούτε μια ημέρα. Οχι για την πολιτική του άποψη. Για την ανθρώπινη εκδήλωση αυτής απέναντι στο πένθος του θανάτου. Ντροπή σου Πολάκη, είσαι πολύ μικρός. Στη δική σου ώρα να δω πόσοι θα ασχοληθούμε και με ποιο τρόπο».



Ο υπουργός Υγείας απαντά με οργίλο ύφος στον πολίτη, σπεύδοντας να εκτιμήσει ότι πρόκειται για μέλος της ΔΑΠ, και γράφει: 


 «Ακου Δαπιτάκι περασμένης δεκαετίας. Ναι, δεν κρατήθηκα να βλέπω την αγιοποίηση ενός ανθρώπου που όσο ήταν στην ενεργό πολιτική έφτασε να τον βρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού λόγω αυτών που έκανε. Ναι δεν κρατήθηκα να βλέπω τα λιβανιστήρια των ΜΜΕ να λένε ψέμματα από το πρωί ως το βράδυ περί της πολιτικής διαδρομής του ανδρός με μοναδικό στόχο και σκοπό να πάρει πόντους η μετριότητα που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης για να ξαναγυρίσουμε στην εποχή των αέρα χρηματοδοτήσεων στα βοθροκάναλα της διαπλοκής. Η ψεύτικη ευαισθησία που επικαλείστε περί του σεβασμού στο νεκρό ποσπάθησε για δύο ημέρες να ξαναγράψει αλλιώς την ιστορία της διαδρομής του με τα αφιερώματα της αξιοποίησης λες και πάθαμε όλοι μαζική απώλεια μνήμης.
Όσοι για το ποιοι θα μαζευτούν στην κηδεία τη δική μου νασαι σίγουρος ότι τα χουντοβασιλικά υπολείμματα που αναμαζώχτηκαν προχθές για να χειροκροτήσουν το Γλύξμπουργκ δεν θα έρθουν!!! Θαρθουν όσοι δεν φαντάζεσαι γιατί δεν έχουμε την ίδια διαδρομή σε αυτή τη ζωή. Κατάλαβες ψευτοθιγμένε Δαπιτάκο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: