"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ: Το καταστατικό του (μαχμουτο)σωματείου



Για σένα είναι θρησκεία. Για το κράτος (πρέπει να) είναι σωματείο


Για σένα είναι ιερό βιβλίο. Για το κράτος (πρέπει να) είναι το καταστατικό με τους σκοπούς του σωματείου.  


Είναι σύμφωνο με τον νόμο; Έχει καλώς. 


Δεν είναι; Απαγορεύεται η λειτουργία του σωματείου, που για σένα, είπαμε μπορεί να ονομάζεται θρησκεία.


 Αν δεν το κατάλαβες, να το κάνω πενηνταράκια: 


- Έλα δω ιμάμη μου. Τι γράφει το καταστατικό σου για σφαγές, βιασμούς και υποδουλώσεις απίστων; Για την κατωτερότητα των γυναικών; Ισχύουν αυτές οι εντολές για σήμερα ή αφορούν την εποχή του Μωάμεθ.;
 

- Δεν ισχύουν. Δεν έχουν εφαρμογή στους σύγχρονους μουσουλμάνους.

 
- Γράψ' το. Το θέλω γραπτώς με υπογραφή. Και θέλω να ακούσω και μια δημόσια δήλωση επί του θέματος. Καταλαβαίνεις, ιμάμη μου, ότι ούτε στα θρησκευτικά σας σχολεία θα διδάσκονται αυτές οι εντολές και μάλιστα θα διδάσκεται ότι αυτές οι εντολές δεν ισχύουν.
 

- Α, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Το Κοράνιο απαγορεύει να ακυρώνουμε τον λόγο του Προφήτη.
 

- Ωραία λοιπόν. Το καταστατικό του σωματείου σου...
 

- Το ιερό μας βιβλίο...
 

- Για σένα είναι ιερό ιμάμη μου. Για το κράτος είναι το κατασταικό του σωματείου σου. Το καταστατικό του σωματείου σου λοιπόν δεν είναι σύμφωνο με τους νόμους του κράτους και γι' αυτό λυπάμαι αλλά δεν μπορείς να πάρεις άδεια λειτουργίας.


Υπάρχει κανένας που δεν το κατάλαβε; Υπάρχει αντίλογος, δεξιός αριστερός, φιλελεύθερος ή δεν ξέρω τι άλλο;


Αυτό σημαίνει ότι θα απαγορευθεί η λειτουργία των περισσότερων τζαμιών; 


ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ! Απορώ που το συζητάμε. Θα επιτραπεί να λειτουργούν μόνο όσα τζαμιά ΑΠΟΚΗΡΥΞΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ τις αιμοβόρες διαταγές του Προφήτη.  


Δηλαδή αν κάποιος ίδρυε...

 έναν σύλλογο παιδεραστών, βιαστών, βιτριολιστών και δαρτών γυναικών, ή υποψηφίων σφαγέων θα περιμέναμε από το κράτος να του δώσει άδεια;


(Ανέβασα σήμερα ΟΛΑ σχεδόν τα άρθρα που γράφω για το θέμα χρόνια τώρα. Ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν ότι είναι πολύ εύκολο να προβλέψεις κάτι που εξελίσσεται νομοτελειακά ως φυσικό φαινόμενο. Και να προβλέψω κάτι ακόμα: είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν αντίποινα από ομάδες μη μουσουλμάνων που θα χτυπήσουν μουσουλμανικούς στόχους στην Ευρώπη, και φυσικά θα κλιμακώσουν αυτόν τον μεταμοντέρνο πόλεμο. Να σας δω τότε τι θα κάνετε, κορεκτίλες μου.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: