"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τρολάρουν τον Πολύδωρα και προτείνουν τον Θωμά Μάτσιο! Βαράει διάλυση η κυβέρνηση[VIDEO]


Μεγάλη μπάλα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Καραγιαννίδη, ο οποίος μόλις άκουσε το όνομα του Πολύδωρας, έγραψε στο facebook:



«Επίσης, γιατί όχι και τον Θωμά Μάτσιο;» και «Και γιατί όχι η γράνα; Αφού το ξεφτιλίσαμε που το ξεφτιλίσαμε».












Mε μια αιχμηρή ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο Facebook η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου τάσσεται κατά της επιλογής του Βύρωνα Πολύδωρα ως προέδρου του ΕΣΡ.



Όπως γράφει χαρακτηριστικά:

«Πολύδωρας, τόσο γελοίος και τόσο δεξιός, ο ορισμός του υποψηφίου που δεν θέλουμε! Η επιλογή με φοβίζει πραγματικά, γιατί δείχνει ότι δεν υπάρχει συναίσθηση. Ενώ υποτίθεται ότι είναι άνοιγμα στην δεξιά, είναι το πιο εύκολο πρόσωπο να αρνηθεί η Νέα Δημοκρατία και να απελπιστεί ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ που αισθάνεται καταρρακωμένος. Με ποιές διαδικασίες πάιρνονται τέτοιες αποφάσεις;»


ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: