"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Φασιστάκια της πλάκας






Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά προ ημερών συνάντησα τη συντρόφισσα Γεροβασίλη στην πισίνα της έπαυλης ενός μισητού μεγαλοεργολάβου όπου μαζί ετοίμαζαν το πρωτοσέλιδο της πουλημένης φυλλάδας του. 


Λίγο πριν χορέψει το καθιερωμένο ζεϊμπεκάκι της, την άκουσα να κάνει μία ανατριχιαστική αποκάλυψη. Δεν θα το πιστέψετε αλλά η χώρα είναι αντιμέτωπη με έναν ιδιότυπο πόλεμο που θυμίζει τις μαύρες ημέρες του Οκτώβρη του 1940! Δεν χρειάζεται να διαθέτεις το κοφτερό μαρξιστικό μυαλό του συντρόφου Θανάση Καρτερού για να αντιληφθείς τις σοκαριστικές ομοιότητες. Όπως τότε οι Ιταλοί βομβάρδιζαν τα σπίτια των κομμουνιστών προκαλώντας περισσότερα θύματα κι απ’ τους νεκρούς της ΕΡΤ, έτσι και τώρα τα τσοντοβοθροκάναλα και οι σκώροι της Διαπλοκής ρίχνουν στην κυβέρνησή μας τις σύγχρονες βόμβες που ονομάζονται «γκάλοπ». Παρουσιάζουν την Αριστερά σε μη αναστρέψιμη κάμψη, τολμούν να υποστηρίζουν ότι ο σύντροφος Τσίπρας δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις του και το αντικομμουνιστικό παραλήρημά τους φτάνει σε τέτοιο σημείο που δείχνουν ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα μπουν στην επόμενη Βουλή! Δυστυχώς, όπως και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έτσι και τώρα υπάρχουν κάποιοι δήθεν δικοί μας που κάνουν αβάντα στον Άξονα!



Είναι ντροπή για τη μνήμη του Σαμαρινιώτη, του Σαράφη και του Άρη, που είναι οι μάνες του λαϊκού στρατού, αλλά τα κατάπτυστα γκάλοπ-βόλια στην καρδιά του Έθνους και του Σοσιαλισμού τα αναπαρήγαν και τα κομματικά μας όργανα!  


Για τη μεν «Αυγή» υπάρχει δικαιολογία διότι οι σύντροφοί μας είχαν να δώσουν αγώνες στα γραφεία των αστικών τραπεζών μήπως πάρουν με τα χίλια ζόρια διαφήμιση ενός ψωροεκατομμυρίου (αντιστοιχεί ένα χιλιάρικο στον κάθε αναγνώστη). Εκεί που η κατάσταση παρουσιάζεται εντελώς απαράδεκτη, είναι στην ΕΡΤ. Εμείς, όπως δεσμευτήκαμε και στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που τηρούμε κατά γράμμα, θέλουμε μια δημόσια τηλεόραση ανοιχτή στην κοινωνία, να παίρνει συνεντεύξεις από τους συντρόφους υπουργούς και να διαπαιδαγωγεί τη νεολαία μας με τη «Λωξάντρα».



Κάποιοι επιτήδειοι διευθυντάδες της τηλεόρασης, που τους πήραμε απ’ τα κάγκελα και τους κάναμε ανθρώπους, προτίμησαν να σαμποτάρουν αυτό το ανατρεπτικό μοντέλο ενημέρωσης αλλά είχαν την τύχη που αρμόζει σε όλους τους προδότες. Τους απαγγέλθηκε η ατιμωτική κατηγορία των χαμηλών τηλεθεάσεων, το ξημέρωμα χτύπησε την πόρτα του Καπάτου ένας φρουρός της Επανάστασης και τον οδήγησε στον τόπο των εκτελέσεων. Πρόλαβε μόνο να σφυρίξει τη μουσική απ’ την «Αθλητική Κυριακή» και έπεσε πριν φτάσει το αθωωτικό tweet του συντρόφου Παπαδημούλη που, ως συνήθως, βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου.



Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος κατά του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταματά εδώ.  


Σύμφωνα με τα πολεμικά ανακοινωθέντα...

«έσκασαν τα ταμεία του ΟΑΕΕ» ενώ «σήμανε συναγερμός για τα αποθεματικά». Φυσικά πρόκειται για μια ακόμα δολιοφθορά των μνημονιακών εισβολέων που καθοδηγούνται από τον κομπλεξικό σταφιδομούρη-γερμανοεβραίο-ρατσιστή Σόιμπλε. Δίπλα του έχουν στοιχηθεί και διάφορα ντόπια ομοιοπαθή φασιστοειδή που επιβεβαιώνουν ότι «σ’ έναν καθηλωμένο σε αναπηρική καρέκλα άνθρωπο, σιγά-σιγά καθηλώνεται και το μυαλό», όπως πολύ σοφά είχε πει γνωστός διανοούμενος απ’ την πουλημένη τηλεόραση του Alpha που μας πολεμάει.  


Βγήκε, λοιπόν, κάποιος παραολυμπιονίκης απ’ αυτούς που καλώς έπραξε η «Αυγή» και τους ξεμπρόστιασε γιατί επί τέσσερα χρόνια αράζουν και μετά κάνουν μία βόλτα από ένα στάδιο, πετάνε ένα ακόντιο εναντίον των θεατών (ανάμεσά τους είναι και τα μικρά παιδιά) και μετά γίνονται βουλευτάδες για να πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού.



Αυτός λοιπόν ο γερμανοτσολιάς του παρααθλητισμού, αντί να ανάψει ένα κεράκι στο ύψος του υπουργού συντρόφου Βερναρδάκη που έλυσε όλα τα προβλήματα της Δημόσιας Διοίκησης συγγράφοντας το μνημειώδες έργο «το κόμμα σε σταυροδρόμι πολιτικής λειτουργίας», βγήκε και τον κατηγόρησε σαν δεξιό! Ποιον, τον σύντροφο Βερναρδάκη που έχει μοιράσει τετράδια και χυμό ανανά στους μαθητές του Ρέντη! Τον σύντροφο Βερνανδάκη που επισκέφτηκε αυτοπροσώπως το Α.Μ.Π.Ε. για να το συγχαρεί που κάνει συλλήψεις αντικαθεστωτικών στη Νέα Υόρκη! Τον σύντροφο Βερναρδάκη που τον ακολουθεί τόσο σπουδαίο έργο − υπενθυμίζουμε τα τετράδια και τους ανανάδες που μοίρασε απ’ το υστέρημά του! 


Όπως θα έκανε κάθε κοινωνικά ευαίσθητος άνθρωπος, ο υπουργός μας δεν μάσησε τα λόγια του απέναντι στην ιταμή πρόκληση του –κατά δήλωσή του– «ολυμπιονίκη του παρά» και τον απεκάλεσε «ρατσιστοειδές και φασιστάκι της πλάκας»! 


Η γενναιότητά του μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον γίγαντα Δημητρόφ που τους ρατσιστικοδικαστές μαστίγωσε σκληρά, τους Γκέρινγκ-Χίτλερ ποδοπάτησε και μπρος στο θάνατο με τόλμη και θάρρος έγινε αυτός κατήγορος. Έτσι απαντάει ο λαός! Επίθεση αυτοί; Αντίσταση εμείς!  


Ήδη ο σύντροφος Σκουρλέτης έστειλε μήνυμα στον ιμπεριαλισμό ότι, αν χωριστεί στα δύο το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, εκείνος θα σχηματίσει τη δική του κυβέρνηση του βουνού. (Ίσως, μάλιστα, να βρεθεί δίπλα του και ο σύντροφος Σταθάκης που τις βουνοκορφές, κυρίως της Ελβετίας, τις έχει οργώσει με τα πέδιλα και τα μπαστούνια του σκι). 

Την ίδια στιγμή, η μια πατριωτική δύναμη μετά την άλλη, τρέχουν να στελεχώσουν το νέο ΕΑΜ. 


Ο σύντροφος Φώτης Κουβέλης δηλώνει πρόθυμος να βοηθήσει χωρίς κανένα αντάλλαγμα, ακόμη και να ορκιστεί αναπληρωτής Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που λέει ο λόγος


Η συντρόφισσα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σαν νέα Ρόζα Λούξεμπουργκ, είναι πανέτοιμη να θυσιαστεί για τα ιδανικά του κομμουνισμού τα οποία υπηρετούσε από την εποχή που ήταν υπαρχηγός του Τσοχατζόπουλου. Μαζί τους και άλλοι που δεν τους αναφέρουμε για λόγους συνωμοτικής κάλυψης. Άσε που ακόμη δεν έχουν δημιουργηθεί οι ανάλογες θέσεις στο δημόσιο.



Βέβαια, το 2016 δεν είναι πιστό αντίγραφο του 1940. Υπάρχουν και θεμελιώδεις διαφορές, τις οποίες οφείλουμε να καταγράψουμε για τα βιβλία Ιστορίας του μέλλοντος. Το ’40 υπήρχε ένας βουτυρομπεμπές που μπερδευόταν μεταξύ ακροδεξιάς και αριστεράς και, επειδή ήθελε να το παίζει πολέμαρχος, κορδωνόταν φορώντας στολή αλπινιστή, βατραχανθρώπου, αλεξιπτωτιστή και πιλότου. Το όνομά του, Μπενίτο Μουσολίνι, γνωστός και σαν Ντούτσε. 


Ευτυχώς στην Ελλάδα του σήμερα δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν τέτοια φαινόμενα. Να 'ναι καλά ο ΣΥΡΙΖΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: