"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Με διαταγή Κικίλια προστίθενται ψύκτες νερού στην τυπική εξάρτυση των ΜΑΤ

Αυτό είναι το σχέδιο της νέας στολής των ΜΑΤ, όπως παρουσιάστηκε στη σελίδα του υπουργείου για τα προβλεπόμενα της στολής. Είκοσι ολόκληρες ώρες αυτονομία σε νερό, θα έχει στο εξής, κάθε άντρας των ΜΑΤ, ώστε να μην αναγκαστεί να ζητήσει ξανά από περίπτερο, διακινδυνεύοντας έτσι τη σωματική του ακεραιότητα αλλά και της διμοιρίας του, σε περίπτωση άρνησης


Τη διαβεβαίωσή του προς την κοινή γνώμη, ότι δεν θα επαναληφθούν στο εξής τέτοια θλιβερά γεγονότα, σαν αυτό που καταγράφτηκε στο video με τους άντρες των MAT παίρνουν με τη βία νερά από περίπτερο, έδωσε χθες ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Αναφερόμενος στο γεγονός, ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι οι άνδρες των ΜΑΤ διέπραξαν σοβαρό ολίσθημα, ζητώντας νερό από ένα τυχαίο περίπτερο. Διότι, ως εκπρόσωποι του Κράτους, αναδεικνύουν σε Κρατικό Προμηθευτή Νερού κάποιον τυχαίο, που δεν έχει περάσει από τις απαραίτητες «διαδικασίες».

Επίσης, ο υπουργός διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί πώς ακριβώς μπορεί ένας, κακοπληρωμένος (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους), άνδρας των ΜΑΤ να αφήνει ολόκληρο 20ευρο για 20 μικρά μπουκάλια νερό, τα οποία κοστίζουν το πολύ 10 ευρώ (0.50/μπουκάλι)


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: