"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΣΟΥΡΓΕΛΟ-ΚΑΘΑΡΜΑΤΟ-ΞΕΦΤΙΛΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Τα ιδεοληπτικά ναυάγια κατάπιαν τη γλώσσα τους!

 


Tilemachos Chormovitis

Δεν πρόλαβε, πριν λίγες μέρες, να ανακοινωθεί η δολοφονία μιας τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα και οι ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές μαζί με τους προοδευτικούς συνοδοιπόρους τους έσπευσαν να χαρακτηρίσουν το έγκλημα "ρατσιστικό" και άρχισαν τις κατάρες ενάντια στην ελληνική πατριαρχική και ρατσιστική κοινωνία που δολοφονεί τα τρανς άτομα. Μέχρι και συγκεντρώσεις διοργάνωσαν για να διαμαρτυρηθούν (εναντίον ποιου άραγε;), όπου βρήκαν την ευκαιρία να βεβηλώσουν και μια εκκλησία, ως σύμβολο, προφανώς, της πατριαρχίας και του ρατσισμού 

Έλα όμως που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν.  

H αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός άνδρα για την δολοφονία ο οποίος όμως, προς μεγάλη απογοήτευση των ακτιβιστών μας, δεν είναι Ελληνας και Ορθόδοξος αλλά  Μπαγκλαντεσιανός και (κατά πάσα πιθανότητα) μουσουλμάνος ενώ και το έγκλημα δεν φαίνεται να έχει ρατσιστικά κίνητρα καθώς, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα,  ο δράστης διατηρούσε περιστασιακή ερωτική σχέση με την τρανς και την ζήλευε υπερβολικά.  

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που οι ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις και οι υποστηρικτές τους αναλαμβάνουν το ρόλο του Ηρακλή Πουαρώ και βιάζονται να βγάλουν την ετυμηγορία τους για υποθέσεις όπου δεν έχει αρχίσει καλά καλά η αστυνομική έρευνα.  Να θυμίσουμε ότι για όλους αυτούς, από την πρώτη στιγμή, ο θανατηφόρος ξυλοδαρμός  του Ζακ ήταν ένα έγκλημα με "ομοφοβικά" κίνητρα (χωρίς να προσκομίσουν κανένα στοιχείο γι' αυτό) και ακόμη και σήμερα που το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς τους, αυτοί συνεχίζουν να διαδίδουν το ίδιο ψέμα.  Κάποιοι ίσως να θυμάστε και εκείνο το περιστατικό στο Ρέθυμνο πριν κάποια χρόνια όπου ξυλοκοπήθηκε ένας γκέι άνδρας και αμέσως οι δικαιωματιστές άρχισαν τις κραυγές εναντίον της καθυστερημένης ματσο κοινωνίας της Κρήτης για να αποδειχθεί τελικά ότι οι δράστες ήταν Γάλλοι, ολίγον μεθυσμένοι και αρκούντως διαφωτισμένοι.

Δυο είναι οι λόγοι γι' αυτή την (καθόλου αθώα) "βιασύνη". 

Πρώτον, για τις ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις τα δικαιώματα των γκέι ανδρών και γυναικών είναι απλά το πρόσχημα. Πάνω απ' όλα, πρόκειται για  οργανώσεις που ακολουθούν την ατζέντα και έχουν τις ιδεολογικές εμμονές της Αριστεράς. Για την σημερινή woke Αριστερά του πολιτισμικού μαρξισμού, οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι : οι "κακοί" είναι πάντα οι ντόπιοι, οι Έλληνες, οι χριστιανοί, οι άνδρες, οι στρέιτ που καταπιέζουν τους "καλούς", που είναι πάντα οι γυναίκες, οι γκέι, οι τρανς, οι μετανάστες. Όπως όλοι οι ιδεοληπτικοί, έτσι και οι ακτιβιστές μας έχουν βγάλει εκ των προτέρων τα συμπεράσματά τους και θα κάνουν ο,τι μπορούν για να προωθήσουν αυτό το απλοϊκό παραμυθάκι ακόμη και όταν η πραγματικότητα συγκρούεται με τις φαντασιώσεις τους  (και αν ξεφτιλιστούν στην πορεία, δεν πειράζει, έχουν τα ΜΜΕ που τους καλύπτουν )  

Και υπάρχει ένας ακόμη λόγος, πιο πεζός αλλά ίσως πιο σημαντικός . Αυτές οι οργανώσεις έχουν κάθε συμφέρον να μας παρουσιάζουν ψευδώς ως εφιαλτική την κατάσταση των γκέι στην Ελλάδα και να  θάβουν την τεράστια πρόοδο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στη στάση του κόσμου. Μόνο έτσι μπορούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους και να εξασφαλίσουν ότι οι παχυλές επιδοτήσεις από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα (βλέπε κράτος, Δήμοι, ΕΕ, ιδρύματα Σόρος και πάει λέγοντας) θα συνεχίσουν να τρέχουν και τα επόμενα χρόνια.

Ρίξτε μια ματιά στα προοδευτικά έντυπα και δείτε πόσο χαμηλά παίζει σήμερα η είδηση της σύλληψης του Μπαγκλαντεσιανού  και υστέρα σκεφτείτε τι θα γινόταν αν ο δράστης ήταν Έλληνας (χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα γνωστού ΛΟΑΤΚΙ περιοδικού  που ενώ τις προηγούμενες μέρες ούρλιαζε "μας σφάζουν αδερφές μου!", σήμερα δημοσίευσε όλο και όλο ένα  ξερό ρεπορτάζ λίγων γραμμών και τόσες ώρες μετά δεν έχει κρίνει ακόμη σκόπιμο να μας ενημερώσει για την εθνικότητα του δράστη!) . 

Βλέπετε, ο τραγικός θάνατος της άτυχης Άννας δεν εξυπηρετεί πια τους σκοπούς των ακτιβιστών και των λοιπών δικαιωματιστών και επειδή τους είναι πια άχρηστη θα την πετάξουν στα αζήτητα. Τέρμα τα πύρινα άρθρα, τέρμα τα κροκοδείλια δάκρυα, τέρμα οι οργισμένες διαδηλώσεις. 

Η Αννα είναι πια παρελθόν και οι ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές...

 

 ψάχνουν ήδη για το επόμενο "ρατσιστικό" έγκλημα που θα προωθήσει την ιδεολογική τους ατζέντα και θα γεμίσει τις τσέπες τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: