"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ (και ΓΥΝΑΙΚΑ): Δωρεάν...γυναικολογικοί έλεγχοι σε αεροδρόμιο της ισλαμοφασιστικής μπανανίας του Κατάρ στην πίστα στάθμευσης των αεροσκαφών!

ΑΒC / Απόδοση Strange Attractor
 

Εμείς έχουμε τους ελέγχους covid, και τις ειδικές φόρμες που πρέπει να συμπληρώνουν οι επιβάτες στα αεροδρόμια.

Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην ταλαιπωρία που υπέστησαν κάποιοι επιβάτες σε αεροδρόμιο του Κατάρ.

Τι συνέβη;

Πριν από δυο εβδομάδες, δεκατρείς Αυστραλές που ήταν επιβάτιδες  σε πτήση της Qatar Airways από την πόλη Doha προς το  Sydney, αναγκάστηκαν δια της βίας να αποβιβαστούν από το αεροσκάφος και να υποστούν «ταπεινωτικούς» σωματικούς ελέγχους…

Η πτήση τους είχε ήδη καθυστερήσει για 4 ολόκληρες ώρες, και ο λόγος ήταν η ανεύρεση ενός  παρατημένου νεογέννητου σε χώρο του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τις αεροπορικές αρχές της Αυστραλίας, οι γυναίκες αναγκάστηκαν να ξεντυθούν, και να εξεταστούν ιατρικά και διά χειρός  (ενδελεχώς μάλιστα)  μέσα σε ασθενοφόρο στην πίστα στάθμευσης των αεροσκαφών.

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας ήδη προέβη σε επίσημη διαμαρτυρία για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό «που θίγει τις υπολήψεις των γυναικών».

Σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου, το πρόωρα γεννημένο μωράκι είναι μια χαρά και παρακολουθείται από γιατρούς και κοινωνικούς λειτουργούς, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση της «άκαρδης» μητέρας του.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, επιβάτες της εν λόγω πτήσης, το αεροσκάφος απογειώθηκε μετά τον «έλεγχο» που έγινε στις 13 γυναίκες στην πίστα του αεροδρομίου.

Μία από αυτές, λένε οι μάρτυρες,  έκλαιγε γοερά, το ίδιο και μια ακόμη που ήταν ηλικιωμένη και με προβλήματα όρασης, συζητώντας μεταξύ τους για την ντροπή που ένιωσαν αναγκαζόμενες να υποστούν «αηδιαστικό γυναικολογικό» έλεγχο στα καλά καθούμενα.

Όπως ανέφεραν στους συνεπιβάτες τους, οι γυναίκες ξεντύθηκαν μέσα στο ασθενοφόρο, ενώ ένας «γιατρός» τους έκανε πλήρη γυναικολογική εξέταση, χωρίς να τους δοθεί κάποιος λόγος, ενώ πολύ αργότερα τις εξήγησαν ότι...

 

 όλα έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί  αν κάποια είχε γεννήσει μέσα στις τελευταίες ώρες.

Τώρα οι γυναίκες αυτές εξετάζουν το ενδεχόμενο να προβούν σε αγωγή κατά του αραβικού αεροδρομίου…


Δεν υπάρχουν σχόλια: