"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΑΛΗΤΑΡΟΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΙΚΟ: Η προπαγάνδα είναι σαν την τέχνη. Δεν σέβεται ποτέ την αλήθεια...

Μοριακός Βιολόγος-Γενετιστής,
email: theogiannaros@gmail.com, 
Twitter: @theogiannaros1, 
FaceBook: Theo Giannaros

Αθλια προπαγάνδα στην ΕΡΤ διά χειρός Ακριβοπούλου με βίντεο-ντροπή... η οποία πέρασε σε μία ποταπή "αντεπίθεση” με βίντεο εξόφθαλμης προπαγάνδας, λίγες ώρες μετά το δελτίο ειδήσεων που έδειξε ολόκληρη την ομιλία... του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μουσικής αντί για τις ειδήσεις της ημέρας, οι οποίες περιλάμβαναν και το γεγονός της διάλυσης της Βουλής, που πέρασε στα ψιλά γράμματα... όπως και πολλά άλλα!


Υπάρχει όμως υπόβαθρο για την ακραία φασιστική αυτή πράξη με Ακριβοπούλες και Ντοκουμέντα ως εμπνευστές:

 
Αφού επί 4,5 χρόνια προσπάθησαν να δώσουν τέλος στη δημοκρατία, μετατρέποντας την Ελλάδα  σε μονοκομματική δικτατορία, οι Έλληνες απάτριδες ενορχήστρωσαν μια πελώρια εκστρατεία προπαγάνδας για να εξασφαλίσουν την αφοσίωση και τη συνεργασία του πλανεμένου λαού, χρησιμοποιώντας κάθε δόλιο τρόπο και πολλά ψέμματα, υπερβολές και χαλκευμένες κατηγορίες, εις βάρος κάθε πολιτικού τους αντίπαλου! Το Υπουργείο Προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Παππά, σε συνεργασία με πληρωμένους κομματικούς κονδυλοφόρους και τηλεπαρουσιαστές, ασκούσε έλεγχο πάνω σε κάθε μέσο μαζικής επικοινωνίας στη χώρα: εφημερίδες, περιοδικά, σχολικά βιβλία, δημόσιες συγκεντρώσεις και συναθροίσεις, τέχνες, μουσική, κινηματογράφο και ραδιόφωνο... όλα υπό το άγρυπνο μάτι του αριστερού Μεγάλου Αδελφού! Οι απόψεις που θα μπορούσαν με οποιονδήποτε τρόπο να απειλήσουν τις σταλινικές πεποιθήσεις ή το καθεστώς, υπόκειντο σε έμμεση λογοκρισία μέσω απειλών ή γινόταν προσπάθεια να εξαλειφθούν απ' όλα τα μέσα, με τελευταίο παράδειγμα, τις πιέσεις στα ΜΜΕ, πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου, να μην παίξουν το ρεπορτάζ του Παπαχελά για το Μάτι, ούτε να αναφέρονται στο κατασκευασμένο σκάνδαλο της  Novartis.

 
Από τη στιγμή που "έκλεψαν” την εξουσία, αριστεροαυτόνομες φοιτητικές οργανώσεις με τη βοήθεια αριστερόστροφων καθηγητών, άλλων υπαλλήλων και συμβούλων, συνέταξαν μεγάλες λίστες με βιβλία που, κατά την άποψή τους, δεν θα έπρεπε να διαβάζονται από τα παιδιά των ελληνικών σχολείων, πριν λογοκριθούν και διορθωθούν, αφού πρώτα ακυρώσουν την Ελληνική Ιστορία κάποιων 3000 ετών.

 
Κατόπιν,, οι Έλληνες απάτριδες μπολσεβίκοι στρατολόγησαν κάθε παράξενο είδος εκπαιδευτικού, τύπου Ρεπούση που μισούσε κάθε πτυχή της Ελληνικής Ιστορίας, να αναλάβει έργο και να σβήσει από τα βιβλία της ιστορίας...  κάθε τι που θύμιζε τη λαμπρότητα αυτού του έθνους. 
 

Έτσι λοιπόν, τραγουδώντας ύμνους και εμβατήρια άλλων εποχών, πέταξαν τα σχολικά βιβλία της ιστορίας, αλλά και της θρησκείας στην πυρά της λήθης -έτσι νόμιζαν οι άθλιοι. 
 

Την εποχή εκείνη κάηκαν στην πυρά της Κουμουνδούρου, όλα αυτά που μεταλαμπάδευσαν οι πρόγονοί μας στις επόμενες γενεές! 
 

Σαν τους ναζί δηαδή τη "Νύχτα των Κρυστάλλων”, που έκαψαν έργα, όπως του Άλμπερτ Αϊνστάιν και του Σίγκμουντ Φρόιντ, μόνο και μόνο επειδή ήταν Εβραίοι, αν και τα περισσότερα βιβλία ήταν γραμμένα από μη-Εβραίους συγγραφείς, μεταξύ των οποίοι ορισμένοι διάσημοι Αμερικανοί όπως ο Τζακ Λόντον, ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ και ο Σίνκλερ Λιούις, οι ιδέες των οποίων απέκλιναν από αυτές των Ναζί και ως εκ τούτου δεν έπρεπε να διαβάζονται τα έργα τους. Κάπως έτσι λειτούργησαν και οι Έλληνες Μπολσεβίκοι υπό τον Τσίπρα και τα άλλα μέλη της αναρχοαυτόνομης αγέλης.

Όπως οι ναζί λοιπόν, έκαψαν ακόμα και τα βιβλία της γερμανίδας Έλεν Κέλερ, η οποία είχε καταφέρει να γίνει καταξιωμένη συγγραφέας παρά το γεγονός ότι ήταν κωφή και τυφλή, έτσι και τα ελληνικά κακέκτυπα μπολσεβίκων, απαγόρευσαν έμμεσα και τη μελέτη βιβλίων της Πηνελόπης Δέλτα, που αποφάσισαν πως απλά δεν έπρεπε να υφίστανται, γιατί υμνούσαν την Ελλάδα.
 

Ξέχασαν όμως κάτι πολύ σημαντικό... πως η τυραννία δεν μπορεί ποτέ να νικήσει τη δύναμη των ιδεών!

 
Χιλιάδες πολίτες και η πλειονότητα της ακαδημαϊκής κοινότητας, διαμαρτυρήθηκαν κατά της απαγόρευσης των συγκεκριμένων βιβλίων στα σχολεία, πράξη που αποτελούσε ξεκάθαρη παραβίαση της ελευθερίας του ελληνικού λόγου στη δικιά του χώρα, αλλά και βίαιη παραχάραξη της Ιστορίας κατ’ εντολή των εχθρών αυτού του Έθνους, αλλά σιγά μην και άλλαζαν άποψη οι μπολσεβίκοι!

 
Οι ναζί στη Γερμανικά, είχαν απαγορεύσει τις θρησκευτικές λατρείες και οι ιερωμένοι βρίσκονταν υπό διωγμό! Οι καμπάνες γίνονταν σφαίρες και οβίδες και οι εικόνες καυσόξυλα...

 
Στην Ελλάδα του Τσίπρα, αφαιρέθηκαν οι εικόνες από τα σχολεία και τις δημόσιες υπηρεσίες, ο εθνικός ύμνος έπαψε να τραγουδιέται από τους μαθητές και ο Σταυρός ξηλώνεται από διάφορα σημεία της Ελλάδος για να μην ενοχληθούν οι λάθρο-ισλαμιστές που μας κουβάλησαν χωρίς να μας ρωτήσουν, από τη θέα του, ενώ γκρεμίζονται εκκλησίες για να ανεγερθούν τζαμιά! Σίγουρα οι ομοιότητες στην αρρωστημένη ιδεοληψία των δύο είναι χαρακτηριστικές και έντονες...

 
Είναι ολέθρια η προπαγάνδα που χρησιμοποίησε η απερχόμενη κυβέρνηση, υιοθετώντας τις μεθόδους και τις τακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων, για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ελευθερία, καταπέλτης για τον άνθρωπο που θέλει να έχει αξιοπρέπεια, λειτουργικότητα, υπόσταση και κοινωνική ταυτότητα, έστω κι ως ψευδαίσθηση!

 
Οι προπαγανδιστές του Τσίπρα, όπως και οι μέντορές τους πριν από 80 χρόνια, αντελήφθησαν, πως...


 η οργάνωση της δημοκρατίας είναι τέτοια, ώστε τα μυαλά των πολιτών να μπορούν να μπαίνουν σε καλούπια και η καλή διακυβέρνηση μπορεί να πουληθεί προς μια κοινωνία, ακριβώς όπως και κάθε άλλο αγαθό... όπως δηλαδή οι πατάτες και τα κολοκυθάκια.

 
Ο συνειδητός και ευφυής χειρισμός όμως, των οργανωμένων συνηθειών και των απόψεων σχετικά με τις μάζες είναι ένα σημαντικό στοιχείο σε μια δημοκρατική κοινωνία. Εκείνοι που χειρίζονται αυτόν τον απαρατήρητο μηχανισμό της κοινωνίας, αποτελούν μια αόρατη κυβέρνηση που αποτελεί την πραγματική δύναμη που κυβερνά ολόκληρη τη χώρα.

Αυτό ακριβώς προσπάθησε να πετύχει ο Τσίπρας και η παρέα του αλλά απέτυχαν... και τα μαζεύουν...

Ευτυχώς!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: