"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΥΡΓΕΛΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Νέος σάλος με Jumbo: στη θέση του Ψωμιάδη ο Πολύδωρας!

Toυ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ


Ένα ακόμα αντισυμβατικό πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που τελευταία είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται ότι βρήκε τρόπο να επιστρέψει χάρη στην διαφημιστική καμπάνια της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών για το καρναβάλι.


Έτσι μετά την εσπευσμένη απόσυρση της διαφήμισης με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ως Ζορρό, ήρθε ο Βύρωνας Πολύδωρας να τον αντικαταστήσει. Ντυμένος σαμουράι, που ώς γνωστόν είναι ο αγαπημένος του ρόλος.


Όμως ούτε αυτή η διαφήμιση αναμένεται να «περάσει» χωρίς προβλήματα, καθώς παραλλάσσει ένα άλο γνωστό τραγούδι που μάλιστα είχε χρησιμοποιηθεί για να χαρακτηρίσει τον Κώστα Καραμανλή: πρόκειται για τον ύμνο «Θα ‘ρθεις σαν αστραπή» του Σταμάτη Σπανουδάκη που για χάρη του διαφημιστικού σποτ έχει γίνει «Jumbo σαν αστραπή, κάρναβάλι γιορτή».


Εκ μέρους της διαφημιστικής εταιρίας πάντως εκδόθηκε δελτίο τύπου όπου γίνεται λόγος για την εταιρική ευθύνη των Jumbo που με τις διαφημίσεις της βοηθάει ξεχασμένους γραφικούς πολιτικούς να επανακάμψουν και να αποκτήσουν ξανά την δημοσιότητα που τόσο τους έλειψε.



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: