"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Δώστε στην Ελλάδα αυτό που της Αξίζει! Κομμουνισμό!

(ζει στην Βουλγαρια)


Δώστε στην Ελλάδα αυτό που θέλει! Έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα των περισσοτέρων Ελλήνων. Το θέμα της πλειοψηφίας είναι τα ΛΕΦΤΑ χωρίς όμως οι περισσότεροι να θέλουν να τα κερδίσουν! 


Θέλουν να τους τα χαρίσουν, να τα τυπώσουν, να τα πάρουν από αυτούς που έχουν και μετα να τους βρίζουν κι από πάνω!  


Δώστε στην Ελλάδα αυτό που θέλει! Θέλει Κομμουνισμό! Θέλει κράτος! Πολύ κράτος! Κι άλλο κράτος!
 

Γιατί το πρόβλημα του Έλληνα είναι πως δεν έχει αρκετό κράτος και υπάρχουν ακόμα μερικοί ανάλγητοι που δεν εργάζονται γι αυτό και τους χαλάνε τη «μαγιά»! Όταν βλέπεις ακόμα και τώρα ουρές στα βουλευτικά γραφεία να ζητούν διορισμούς, τι άλλο συμπέρασμα να βγάλεις;
 

Πρέπει να μας βγάλουν από την Ευρωπαική ένωση, να μας χαρίσουν ΟΛΟ το χρέος και να μας αφήσουν για 2-3 γενιές να ζήσουμε τον σοσιαλιστικό μας παράδεισο!
 

Αλλά προσέξτε! Όχι ημίμετρα! Καθαρό, αγνό, αμόλυντο, ανόθευτο κομμουνισμό! Με σφυροδρέπανα, κλειστά σύνορα, πολυβόλα στραμμένα προς τα μέσα, και τα πάντα «δωρεάν»! Όλοι να δουλεύουν για το κράτος, όλοι να έχουν δουλειά και όλοι να έχουν τα ίδια! Καύσιμα, φαγητό, σπίτια, ρούχα και γιατί όχι και ερωτικούς συντρόφους! Γιατί π.χ. ο γείτονας μας που είναι 1.85, γυμνασμένος και με μεγαλύτερο πουλί να έχει ομορφότερη γυναίκα;
 

Άλλωστε αυτό δε προσπαθούμε να κάνουμε με ημίμετρα; 


Δε κυνηγάμε σαν εγκληματίες όσους κάνουν εταιρίες στη Βουλγαρία για να επιβιώσουν; 


Δε βγάζουμε νόμους για να τους τρομάξουμε και να τους κρατήσουμε με το ζόρι να συνεχίσουν να πληρώνουν φόρους 85% με αποτελεμα να φευγουν τελείως και να αλλάζουν τη φορολογική τους κατοικία;
 

Δεν είναι αυτό μία μορφή τρομοκρατίας και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα; 


Δε θέλουμε με το ζόρι να «κρατήσουμε τον σκλάβο να δουλεύει κρατώντας χαρτζηλίκι γι αυτόν, μαστιγώνοντας τον λεκτικά και βριζοντας τον;
 

Θα παράγουμε τα πάντα μόνοι μας! Αεροπλάνα, καράβια, αυτοκίνητα, τρακτέρ, μουλάρια, αγελάδες, γουρούνια, μοσχάρια και αγγούρια! (ειδικά τα τρία τελευταία!).
 

Δε χρειαζόμαστε τίποτα! Κανέναν να μας επιβουλεύεται, να μας ζηλεύει και να θέλει το κακό μας! Έξω από την κακιά Ευρώπη, το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ! Έξω από όλους και όλα!
 

Μη γελάτε… Αν δύο-τρεις γεννιές ζήσουν έτσι πιστευω πως θα είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να κάνουμε στα εγγόνια μας εμείς οι -40+. Και φυσικά στη χώρα μας!  


Δώστε λοιπόν στην Ελλάδα αυτό που θέλει! Κομμουνισμό!
 

Όμως να χαρείτε! Εφαρμόστε τον σωστά αυτή τη φορά… Όπως νομίζετε! Εγώ θα είμαι δίπλα σας σε αυτή τη προσπάθεια!
 

Εφαρμόσεστε τον σωστά ωστέ...
 σκαρφαλώνοντας τα βουνά για να αναπνεύσετε στη Βουλγαρία ή τη Fyrom να μην έχετε δικαιολογίες…


Κουράστηκα να διαβάζω ιστορία αιώνων που λέει πως απέτυχε ο κομμουνισμός γιατί δεν εφαρμόστηκε σωστα!
 

Εφαρμόστε τον σωστα αυτή τη φορά!!!
 

Όχι αύριο! Σήμερα! Τωρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: