"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Έκτακτο επίδομα «Σπασμένου τζαμιού από βόμβα στο Εφετείο» ανακοίνωσε η Έφη Αχτσιόγλου

Του ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ


Μια ακόμα μεγαλόψυχη κίνηση της κυβέρνησης με στόχο να ενισχύσει οικονομικά τους φορολογούμενους ώστε να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά η υπουργός Εργασίας


Πρόκειται για μια ακόμα έκτακτη βοήθεια που θα δοθεί αυτή τη φορά στους κατοίκους της περιοχής Αμπελοκήπων των οποίων τα τζάμια έσπασαν λόγω της βόμβας στο Εφετείο.


Όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο επίδομα δίνεται ύστερα από έγκριση των δανειστών, θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό μόλις 70 εκ. ευρώ και κατέστη δυνατόν να δοθεί καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου «η κυβέρνηση κατάφερε να βγάλει τη χώρα από την κρίση και η οικονομία περνάει σε περίοδο μεγάλης ανάπτυξης, οπότε κανείς δεν πρέπει να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία». 


Το επίδομα όπως πάντα θα είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο και οι δικαιούχοι θα πρέπει να κάνουν ηλεκτρονικά αίτηση στο site του υπουργείου μέσα στις επόμενες ημέρες προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και ένα κομμάτι του σπασμένου τζαμιού μαζί με την βεβαίωση ενός πιστοποιημένου τζαμά ότι έσπασε πράγματι λόγω του ωστικού κύματος της έκρηξης.(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: