"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΥΡΟΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΟΛΑΓΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΙΔΕΑΣΜΟΣ: «Ραγιάδες, ξυπνήστε! Η Ελλάδα χάνεται»

Από τον Κ.Ν. Μπαρμπή
(Συγγραφέα)

Κορυφαίος πολιτισμολόγος όλων των εποχών ο Will Durant, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Με ρίζες εβραϊκές, έντιμος, ειλικρινής, όχι σιωνιστής. Αποφαίνεται στη δεκάτομη «Ιστορία του παγκόσμιου πολιτισμού» τα εξης:
«Εκτός από τα σύγχρονα μηχανήματα δεν υπάρχει τίποτα το αιωνόβιο στον πολιτισμό μας, που να μην προέρχεται από την Ελλάδα: Σχολεία, Γυμναστήρια, Αριθμητική, Γεωμετρία, Γεωγραφία, Ιστορία, Ρητορική, Αρχιτεκτονική, Φυσική, Βιολογία, Ιατρική, Ανατομία, Υγιεινή, Θεραπεία, Ποίηση, Μουσική, Τραγωδία, Κωμωδία, Φιλοσοφία, Θεολογία, Σκεπτικισμός, Στωικότητα, Επικούρεια Φιλοσοφία, Ηθική, Πολιτισμός, Ιδεαλισμός, Φιλανθρωπία, Κυνισμός, Τυραννία, Πλουτοκρατία, Δημοκρατία. Δεν υπάρχει τίποτα στον ελληνικό πολιτισμό που να μη φωτίζει τον δικό μας.



Η Ελλάδα κληροδότησε στην Ευρώπη τις επιστήμες της, τη φιλοσοφία της, τα γράμματά της και τις τέχνες της, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις Αμφικτυονίες της - όλες ζωντανές βάσεις του πολιτισμού του σύγχρονου κόσμου. Η ελληνική επιστήμη υπήρξε το μεγαλύτερο πνευματικό κατόρθωμα της ανθρωπότητας»
.


 
Συμπληρώνει ο Αγγλος φιλόσοφος sir Henry Maine: «Εκτός από τις τυφλές δυνάμεις της φύσης, τίποτα δεν “κινείται” στον κόσμο που να μην έχει ελληνική καταγωγή και προέλευση!»
 

Κάποτε η Ελλάδα μας είχε την Ιφιγένεια, κάποτε η Ελλάδα μας είχε τις Σουλιώτισσες και τις χορεύτριες του Ζαλόγγου. Κάποτε η Ελλάδα μας είχε την Ευτυχία Καλύβα.  


Τώρα έχει τις ραγιαδοπούλες, που με ξινό χαμόγελο δηλώνουν: «Οσα μας δώσουν καλά είναι...» Και σκύβουν το κεφάλι ως τον αστράγαλο, καθώς αναλογίζονται το ξεροκόμματο που τους πετούν (αντλημένο από τον ζητιάνο - φτώχεια ενός κάποτε περήφανου και αδούλωτου σε αφεντικά λαού), δήθεν για ενίσχυση από «περίσσευμα»
 

Κατάντια. Ξεπεσμός. Ξεφτίλα αυτής της χώρας, που το παρελθόν της ύμνησαν κολοσσοί του παγκόσμιου πνεύματος. Και που γέννησε τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, τον Χριστό μας, τον Διάκο της Αλαμάνας, τον Ησαΐα των Σαλώνων, τον Παπαφλέσσα του Μανιακού, τον Καψάλη στο Μεσολόγγι, τον Γαβριήλ Μαρινάκη στο Αρκάδι. Κάποτε...

 
Τι απέγιναν, αλήθεια, ο Παπάγος, ο Γιατζής, ο Βεντήρης, ο Γρίβας, ο Σαμουήλ (στο Μακρυγιάννη), οι πολεμιστές οι χαλυβδόψυχοι και χαλκέντεροι στα βορειοηπειρωτικά βουνά, στη Γραμμή Μεταξά, στην Κρήτη, στο Ελ Αλαμέιν, στου Μακρυγιάννη στο Θησείο, στου Γουδή, στα Γρεβενά, στο Μέτσοβο, στην Κόνιτσα, στον Γράμμο, στο Βίτσι;
 

Ο Ααρόν Κιρμπίγ (Κερένσκι) χρειάστηκε ελάχιστους μήνες για να παραδώσει την ορθόδοξη Ρωσία στους ομοεθνείς του Χαΐμ Γκόλντμαν (Λένιν), Λάιμπερ Νταβίντοβιτς Μπρονστάιν (Τρότσκι), Ιωσήφ Βισαριόνοβιτς, Τζουγκασβίλι (Στάλιν). Εδώ (γιατί άλλο ήταν η Ελλάδα, αυτή που χάνεται...) χρειάστηκαν δεκαετίες για να καταντήσει αυτό που οι Τουρκομογγόλοι ονομάζουν πάλι «Γιουνανιστάν» και οι ντόπιοι «εκλεκτοί» του εκλογικού σώματος το 2015 «Ραγιαδιστάν» των προσκυνημένων. Χρειάστηκαν οι λασποκαταρράκτες στη Μάνδρα για να ακουστεί (επιτέλους) μια ελληνική (γυναικεία...) φωνή απέναντι στον περιφερειακό λήθαργο. Φωνή-κεραυνός!


Και ο αρχιεξουσιαστής (με τους Φίληδες, τους Γαβρόγλου, τις Φωτίου, τους Μπαλαούρηδες, τους Φλαμπουράρηδες, τις Αχτσιόγλου και τα άλλα συντρόφια) γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ΜΟΝΟΙ που παραμένουν όρθιοι, ζωντανοί, ακατάβλητοι σε τούτον τον τόπο είναι όσοι πιστεύουν στα προαιώνια ιδανικά της φυλής-λίκνου του παγκόσμιου πολιτισμού και χριστιανισμού.


 
• «Προ Χριστού χριστιανό» ονόμασε ο Erasmus τον Σωκράτη.
 
• «Είμαστε όλοι τέκνα της Ελλάδος!» κραύγασε με αγαλλίαση ο Percy Shelley.
 
• Ο αληθινά μεγάλος Fr. Nietze τόνισε: «Ολοι ανεξαίρετα όσοι διαθέτουμε γνώσεις και αυτογνωσία αισθανόμαστε ντροπή και δέος μπροστά στους Ελληνες! Ας τολμήσουμε, επιτέλους, να διαλαλήσουμε ότι οι Ελληνες και μόνο αυτοί κρατούν στα χέρια τους τα χαλινάρια του παγκόσμιου πολιτισμού!»
 
• «Στους αρχαίους Ελληνες οφείλεται», αναγνωρίζει ο Γάλλος ακαδημαϊκός E. Husserl, «η ανεύρεση της ιδέας της αληθινής και αυθεντικής επιστήμης».
 
• Ο ομοεθνής του, ακαδημαϊκός Jean Richepin, καταθέτει: «Αμφιβάλλω αν οι υπόλοιποι λαοί ανακάλυψαν μετά τους αρχαίους Ελληνες οτιδήποτε νέο ή διαφορετικό σε οποιονδήποτε τομέα της φιλοσοφίας, της μεταφυσικής, της λογικής, της κοσμογονίας».
 
• Κατά τον πανεπιστημιακό καθηγητή Colin Renfrew, «τα λεγόμενα ινδοευρωπαϊκά φύλα» δεν ήταν τίποτε άλλο από το πρωτομεσογειακό φύλο, που έχοντας για ορμητήριο τη Χερσόνησο του Αίμου εκπολίτισε τον κόσμο - και δεν ήταν άλλο παρά η άρια φυλή, «η ελληνική»!
 

Πού να τα γνωρίζει αυτά ο σύντροφος αρχιεξουσιαστής...  


Αυτόν τον αποσχολούν τα ξεροκόμματα που μοιράζει και όχι οι δεκάδες χιλιάδες περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις Ελληνόπουλων κατά το 2017. 


 Οχι τα εκατομμύρια των κοινωνικών αποβλήτων, που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα μας από...
 Αγκόλα, Αίγυπτο, Αϊτή, Αιθιοπία, Ακτή Ελεφαντοστού, Αλβανία, Αλγερία, Αρμενία, Αφγανιστάν, Βιρμανία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γεωργία, Γκάμπια, Γκαμπόν, Γκάνα, Γουινέα, Γροιλανδία, Δημ. Αγίου Δομίνικου, Δημ. Κεντρ. Αφρικής, Δημ. Νίγηρα, Δημ. Τσαντ, Δημ. Δυτ. Σαχάρας, Ερυθραίας, Ζάμπια, Θιβέτ, Ινδία, Ινδονησία, Ιορδανία, Ιράκ, Ιράν, Καζακστάν, Καμερούν, Κένυα, Κίνα, Κολομβία, Κομόρες, Κονγκό, Κορέα, Κούβα, Κουβέιτ, Κουρδιστάν, Κριμαία, Λίβανο, Λιβερία, Λιβύη, Μαδαγασκάρη, Μάλι, Μαρόκο, Μαυριτανία, Μιανμάρ, Μολδαβία, Μπαζουτολάνδη, Μπανγκλαντές, Μπενίν, Μπουρκίνα Φάσο, Μπουρούντι, Νεπάλ, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία, Ουρουγουάη, Πακιστάν, Παλαιστίνη, Ρουάντα, Ρωσία, Σαουδ. Αραβία, Σενεγάλη, Σιβηρία, Σιέρα Λεόνε, Σομαλία, Σουδάν, Σρι Λάνκα, Συρία, Τατζικιστάν, Τζαμάικα, Τόγκο, Τουρκία, Τουρκμενιστάν, Τρίνινταντ, Τσαντ, Τυνησία, Υεμένη, Φιλιππίνες.
Συνολικά 911.471 (κατά τα στοιχεία διεθνούς ειδικής οργάνωσης του ΟΗΕ) όσοι εισήλθαν στην Ελλάδα μας από 01/01/2015 έως 21/12/2015. Μετά; Φυσικά πολύ, πάρα πολύ περισσότεροι. Για όλους αυτούς (συνολικά, είναι εκατομμύρια...) δήλωσε «περήφανος» ο αρχιεξουσιαστής μόλις προχθές.  
Ραγιάδες Ελληνες - όσοι απομείνατε! Ξυπνήστε, ωρέ! Καταλαβαίνετε πού πηγαίνουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: