"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Aυτός είναι ο νέος Βασιλιάς του Λας Βέγκας.Εστειλε όλη την Ελλάδα στη Λοταρία! Πιο σπουδαία προσωπικότητα του τζόγου από τον Gus Boulis



Νέος Βασιλιάς των Καζίνο είναι ο Alexis Tsipras. Eβαλε όλη την Ελλάδα να περιμένει στην ουρά για να δει αν κέρδισε στη λοταρία του υπ. Οικονομικών. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν εξευτελίστηκαν τόσο με την θέλησή τους οι ανόητοι φορολογούμενοι. Και κερατάδες και δαρμένοι. Μιλάμε ότι ο Alexis Tsipras είναι γεννημένος για να γίνει ο Βασιλιάς του Las Vegas. Πιο μεγάλος παίχτης και από τον Κωνσταντίνο (Gus Boulis) Μπούλης, είναι ο Alexis. Μία δεν πιάνει μπροστά του ο συγχωρεμένος ο Gus. Ο Alexis είναι τιτανοτεράστιος.


Να γιατί, ρε νούμερα:


Αναρτήθηκαν στο TAXISnet όλοι οι τυχεροί των κληρώσεων που διεξήχθησαν από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στο πλαίσιο της σούπερ φορο-λοταρίας των δέκα εκατ. ευρώ.


Η διαδικασία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, καθώς απαιτούνταν μισή ώρα για κάθε κλήρωση, ενώ συνολικά διεξήχθησαν δέκα, από τις οποίες θα διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς.


Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.



Αποτελέσματα κληρώσεων:


Πώς θα πάρετε τα 1.000 ευρώ αν κερδίσατε


Η λοταρία έγινε με βάση τις δαπάνες των φορολογουμένων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών για αγορές που έκαναν τους μήνες: Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο.


Επίσης, στην κλήρωση μπήκαν και κάποιες συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο, οι οποίες, επειδή δεν έγιναν με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, αλλά με απευθείας καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς επαγγελματιών και επιχειρήσεων, δεν είχαν προλάβει να καταχωρηθούν έως τα μέσα Νοεμβρίου, ώστε να κληρωθούν μαζί με εκείνες της πρώτης κλήρωσης, που έγινε για τις συναλλαγές του Οκτωβρίου.


Όσοι κερδίσουν, θα ενημερωθούν με μήνυμα στο λογαριασμό τους στο TAXISnet.  


Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να καταθέσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ στους λογαριασμούς των 10.000 τυχερών στις 29 Δεκεμβρίου. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο TΑΧΙSnet.


Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο τριών μηνών μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος. Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, τότε σειρά παίρνουν οι αναπληρωματικοί δικαιούχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: