"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Ταξίδι στο χωροχρόνο του Υπαρκτού Σουρεαλισμού

Γράφει ο "ΔΡΑΣΤΗΣ"
 

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι η Επιστήμη δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει πραγματικότητα τα ταξίδια στο χωροχρόνο, σας αποκαλύπτω σήμερα ότι με τη φροντίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης και του ίδιου του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, τα εργαστήρια της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας όχι μόνο έχουν πετύχει να πραγματοποιήσουν αυτά τα ταξίδια, αλλά έχουν ήδη έλθει στα χέρια του γράφοντος από μυστικές πηγές προσκείμενες στους ΑΝΕΛ και οι πρώτες αναφορές από όσα είδαν και άκουσαν στην Ελλάδα του κοντινού μέλλοντος οι πιονέροι των χωροχρονικών ταξιδιών


Διαβάστε λοιπόν με προσοχή τι θα συμβεί στη χώρα μας σε μερικούς μήνες και χρόνια από τώρα.



2018: Ξεκινούν οι συζητήσεις για το Ελληνικό χρέος. Ο πλανήτης κρατά την ανάσα του καθώς μία ακόμη σκληρή διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους Δανειστές είναι σε εξέλιξη. Αυτήν τη φορά τα πράγματα πάνε όπως τα έχει σχεδιάσει ο Πρωθυπουργός. Μπροστά στον κίνδυνο μίας νέας παγκόσμιας κρίσης που θα προκαλέσει η μακρά αναμονή του αποτελέσματος των συζητήσεων για τα Ελληνικό χρέος και ύστερα από την εισήγηση του ΔΝΤ και τη σκληρή στάση των Ελλήνων διαπραγματευτών που βρίσκουν στο πρόσωπο του κου Τόμσεν έναν ειλικρινή και ισχυρό σύμμαχο, οι Δανειστές υποχωρούν τρομαγμένοι και αποφασίζουν να διαγράψουν το 80% του χρέους της χώρας. Η Ελληνική Οικονομία ανακάμπτει θεαματικά, οι ξένοι επενδυτές τσακώνονται στα γκισέ των Ελληνικών Δημόσιων Υπηρεσιών ποιος θα πάρει πρώτος σειρά για να δώσει τα χρήματά του, η Ελλάδα ξαναβγαίνει στις αγορές το καλοκαίρι όπου δανείζεται με αρνητικά επιτόκια, ενώ στο τέλος του έτους επιτυγχάνεται ανάπτυξη 14,2%. Ο Πρωθυπουργός δηλώνει απόλυτα δικαιωμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων και αναγγέλλει 100.000 προσλήψεις Δημοσίων Υπαλλήλων, για να καλυφθούν μερικά από τα κενά σε Υπουργεία, Δημόσιες Υπηρεσίες και Δήμους. Επανέρχονται ο 13ος και ο 14ος μισθός με αναδρομική ισχύ από το 2015 και αυξάνονται οι συντάξεις στα επίπεδα του 2009.



2019: Τον Ιανουάριο προκηρύσσονται πρόωρες εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει με ποσοστό 52%. Οι ΑΝΕΛ βγαίνουν δεύτερο κόμμα με ποσοστό 18%. Η ΝΔ βγαίνει τρίτη με ποσοστό 13%, αλλά διατηρεί τη θέση της ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, αφού σχηματίζεται ξανά Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στο Σύνταγμα οργανώνεται πανηγυρικός εορτασμός της νέας εκλογής του κου Τσίπρα στη θέση του Πρωθυπουργού, ενώ το ίδιο βράδυ καταγράφεται και ένα νέο ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες, όταν 350.000 άνθρωποι χορεύουν μαζί Καλαματιανό μπροστά στη Βουλή. Ο Πρωθυπουργός διαγγέλλει τα μεγάλα νέα: Κατασκευή δύο αεροπλανοφόρων για το Πολεμικό Ναυτικό από τα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Ίδρυση της Δημόσιας Πετρελαϊκής Εταιρίας και εξαγορά από αυτήν όλων των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων της Βενεζουέλας. Μεταφορά των εγκαταστάσεων του CERN από τη Γενεύη στον Ασπρόπυργο, μετά από συμφωνία με το Διεθνή Οργανισμό.

Στο μεταξύ, οι καλές ειδήσεις δεν σταματούν να έρχονται. Η ανεργία πέφτει στο 2%, καθώς η Ελλάδα μετατρέπεται γοργά σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Ο νέος υπουργός Πολιτισμού Παύλος Πολάκης, στη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων του Αρχαιολογικού Μουσείου στο Ελληνικό, ανακοινώνει επίσημα την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα, μετά από σύντομη διαβούλευση με το Βρετανικό Μουσείο την οποία χειρίστηκε ο ίδιος αυτοπροσώπως με τη γνωστή του αβροφροσύνη. Ταυτόχρονα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δηλώνει ότι μετά το επιτυχημένο αποτέλεσμα του Πειράματος των Εξαρχείων, η Κυβέρνηση προχωρά στη διάλυση της Αστυνομίας και τη σύσταση των Λαϊκών Μονάδων Αυτοδιαχείρισης της Τάξης (ΛΜΑΤ). Λίγες εβδομάδες αργότερα έρχεται μία ακόμη ελληνική διάκριση: Η Σουηδική ακαδημία γνωστοποιεί την απονομή του Βραβείου Νόμπελ Οικονομίας από κοινού στους Αλέξη Τσίπρα και Ευκλείδη Τσακαλώτο.



2020: Η Ελλάδα ανακοινώνει...
 την έξοδό της από την Ευρωζώνη και τη δημιουργία της νέας Δραχμής. Το Ευρώ και το Δολάριο κλονίζονται στις παγκόσμιες χρηματαγορές, καθώς οι επενδυτές σπεύδουν να κατοχυρώσουν θέσεις στο νέο Ελληνικό νόμισμα. Η Κίνα, ως προνομιακός συνομιλητής της Ελληνικής Κυβέρνησης, φροντίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και δημοσιοποιεί συμφωνία για πρόσδεση του Γουάν στην Δραχμή. Στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκαλούνται κυβερνητικές κρίσεις και όλοι πλέον καταφεύγουν στα Αριστερά κόμματα και στον Αλέξη Τσίπρα για τη σωτηρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Αλέξης δεν αποφεύγει την ευθύνη και δηλώνει ότι την 1η Ιανουαρίου 2021 θα αναλάβει Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αφήνοντας στη θέση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, για να συνεχίσει το έργο του, τον Αλέκο Φλαμπουράρη.


Ο παγκόσμιος θρίαμβος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2020 όταν σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και επικεφαλής της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας κο Νίκο Παππά, αναγγέλλει την ανακάλυψη ζωής στο Γαλαξία της Ανδρομέδας 2.500.000 έτη φωτός μακριά από το δικό μας Γαλαξία.



Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από τους αναγνώστες του παρόντος θα βιαστείτε ως φιλελέδες και αντιδραστικοί να αμφισβητήσετε τις πηγές και την εγκυρότητα των συγκλονιστικών αυτών αποκαλύψεων, όπως αρνείστε πεισματικά να αποδεχθείτε την αποτελεσματικότητα και το έργο της Κυβέρνησης.



Δυστυχώς, για εσάς δεν μπορεί να υπάρξει καμία σωτηρία, κανείς χαρισματικός ηγέτης δεν μπορεί να σας εμπνεύσει με τα οράματά του. Είναι φανερό ότι επιμένετε να εμπιστεύεστε το μυαλό σας περισσότερο από την καρδιά σας, και εξακολουθείτε να είστε στείρα προσκολλημένοι στη λογική και την κριτική σκέψη..

Δεν υπάρχουν σχόλια: