"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Καρανίκας: «εννοούσα να πάνε στο χωριό ‘’Τσακίδια’’ στην ορεινή Κορινθία!»



Για παρερμηνεία όσων έγραψε στο facebook κάνει λόγο ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού κι επενδύσεων Νίκος Καρανίκας, που κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην εταιρία εξόρυξης χρυσού δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις για την αγάπη της κυβέρνησης στις επενδύσεις.


Στην πραγματικότητα ο Νίκος Καρανίκας, θέλοντας να διευκολύνει την εταιρία, πρότεινε να μεταφέρει τις δραστηριότητές της στο γνωστό χωριό της ορεινής Κορινθίας ονόματι «Τσακίδια», όπου – ειδικά στα άνω «Τσακίδια» έχουν ανακαλυφθεί μεγάλα κοιτάσματα ουρανίου και χρυσού.


Μάλιστα ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού δεν παρέλειψε να στρέψει τα πυρά του και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι εκείνος ενορχήστρωσε τις άδικες επιθέσεις εναντίοντ του φυτιλιάζοντας την εταιρία Eldorado.


«Ο κύριος Μητσοτάκης γνωστός θαμώνας του Χάρβαρντ, δεν θα μπορούσε να γνωρίζει το χωριό της αγνής ελληνικής υπαίθρου» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Καρανίκας. Και καταλήγει: «ως γνωστόν ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης Δημήτρης Τζανακόπουλος έχει ζήσει 2 ολόκληρα χρόνια στα Άνω Τσακίδια...»
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: