"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Ελληνικό Νόμπελ ευπιστίας (και m@l@k1@s...)

Ιδού επιτυχίες! «Ο Τσάβες ζεσταίνει τους φτωχούς της Ελλάδας - Η Καισαριανή και άλλες ελληνικές εργατουπόλεις θα προμηθεύονται φθηνό πετρέλαιο»...





Παράξενα που δουλεύει το ανθρώπινο μυαλό! Πάντα θα μας εκπλήσσει με τον ανεξερεύνητο λαβύρινθο των συνάψεων, τα κέντρα των διάφορων λειτουργιών του και τον τρόπο που συναρμόζει την μια πληροφορία με την άλλη. Τώρα που βαράνε τα τέλια με τα ασφαλιστικά, τα φορολογικά, τα φορομπηχτικά και τα αιματοποτικά τα οποία επιθυμεί να εφαρμόσει για το καλό μας η μνημονιακή κυβέρνηση της Αριστεράς, οι σκέψεις έτρεξαν ως τη μακρινή Βενεζουέλα, που δεν έχει πια μετρητά για να τυπώσει μετρητά! 


Τι πήγε και θυμήθηκε ο ανεξέλεγκτος νους;  


Τα κολοσσιαίας οικονομικής, εθνικής, γεωπολιτικής και άμα λάχει και επιστημονικής φαντασίας και σημασίας νιτερέσα του Alexis Tsipras με τους ομογάλακτούς του στον τριτοκοσμισμό, τα οποία (φυσικά) ήταν ισοδύναμα με μια άψογη τρύπα σε θαλασσινό ή πόσιμο νερό. 


Οταν οι νεοδημοκράτες είχαν ξεμασελιαστεί να λένε στα πάνελ ότι «τιμούν και σέβονται τους αγώνες της Αριστεράς» και ο Συνασπισμός - Σύριζας ήταν υποχρεωτικά συμπαθής σε όλους τους οπαδούς του τρεντουλισμού, ο Alexis ανακοίνωνε κωμικοτραγικές παπάτζες, που τις λάνσαρε ως φιλολαϊκές μπίζνες.



«Καρακίες»

Ακολουθεί απόσπασμα από διαδικτυακό άρθρο του «Εθνους» στις 2/12/2007. Τίτλος: «Ο Τσάβες ζεσταίνει τους φτωχούς της Ελλάδας». Το περιεχόμενο, εφάμιλλο του τίτλου:
«Ο Ούγκο Τσάβες αναλαμβάνει τη... θέρμανση των κατοίκων της Καισαριανής και άλλων εργατουπόλεων της Ελλάδας. Με πρωτοβουλία του δημάρχου Σπύρου Τζόκα, ο ιστορικός δήμος του Λεκανοπεδίου επιδιώκει να προμηθεύεται φθηνότερο πετρέλαιο απευθείας από τη Βενεζουέλα.


 "Σύμμαχος" του δημάρχου σε αυτήν την προσπάθεια είναι και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Καράκας ως μέλος της αντιπροσωπίας του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για να παρακολουθήσει τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος της Κυριακής, την αναθεώρηση του Συντάγματος της Βενεζουέλας.


Στο περιθώριο της επίσκεψής του ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης της Αθήνας Ανοιχτή Πόλη έχει ζητήσει συναντήσεις με τον υπουργό Ενέργειας της χώρας και τον δήμαρχο του Καράκας, με τους οποίους θα συζητήσει τις δυνατότητες διάθεσης φθηνού πετρελαίου σε ελληνικούς δήμους».


Πάντα τέτοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: