"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ: Εξωνημένοι Συριζοτσολιάδες σε σταλινικού τύπου εθνοκάθαρση των κανονικών ελλήνων ! - Κάντε τον σταυρό σας, γιατί ειλικρινά εκτός από την Παναγία τη Σουμελά μόνο ο Θεός μάς σώζει πια. - Το Κακό νίκησε, η τελική μάχη ζωής ή θανάτου αρχίζει...



Δεν είναι ούτε νόμος ούτε μνημόνιο, είναι «εκκαθάριση» λαού για 99 χρόνια
 

Ολο αυτό το συνονθύλευμα νόμων, που περνά πραξικοπηματικά από τη Βουλή και από μια τεχνητή μειοψηφία εξωνημένων που ΔΕΝ αντικατοπτρίζουν πια τη λαϊκή βούληση ούτε κατά διάνοια, μπορεί να χαρακτηριστεί με μία και μόνο λέξη: ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ.
Οικονομικοπολιτικές θηριωδίες που με διακριτή σταλινικής φύσεως στρατηγική αποσκοπούν στον αφανισμό της μικρομεσαίας τάξης, που στήριζε μια ζωή τον Ελληνισμό, ακόμη και στα πιο σκοτεινά χρόνια του.  


Οσο φορτισμένη και να είναι η λέξη «ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ», είναι η μόνη που μπορεί να προσεγγίσει κατά κάποιον τρόπο το μέγεθος των συνειδητών εγκλημάτων που συντελούνται εις βάρος της χώρας και των πολιτών της. Με μοναδικό στόχο την επιβίωση ενός λαομίσητου πλέον καθεστώτος με έντονα χαρακτηριστικά μισαλλόδοξης σοσιαλφατσίζουσας χούντας. (Που από τη μία περιφέρει χυδαία την εικόνα της Παναγίας Σουμελά και από την άλλη διά του μισέλληνα Φίλη καταργεί Ιστορία και Θρησκευτικά.)  


Αποτέλεσμα και μέρος των θηριωδιών είναι οι διωγμοί που διοργανώνονται από τους προσκυνημένους κρατικοδίαιτους κατά της μέγιστης πλειοψηφίας με φορολογική ΕΚΔΟΡΑ, σταδιακή κατάσχεση των περιουσιών και εξαναγκασμό σε μετανάστευση με σκοπό την επιβίωση και μόνο.  


Ποιος θα φανταζόταν ποτέ Ελληνα να παίρνει τις πινακίδες του Ι.Χ. του για... 2 μήνες με δόσεις;
 
Με φορολογία από 50% έως 70% με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ επί ανύπαρκτων πλέον εισοδημάτων, δεν είναι μόνο οι γιατροί και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί που φεύγουν για Γερμανία και Σουηδία. Ακόμη και απλοί υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα, διαβλέποντας ότι αργά ή γρήγορα θα κατέβουν τα ρολά και θα βρεθούν στους πέντε δρόμους, ψάχνουν μακρινά ξαδέλφια τους, από Αστόρια μέχρι Μελβούρνη, για να βρουν μια κάποια χειρωνακτική έστω εργασία, προκειμένου να έχουν ελπίδες για κάτι αξιοπρεπές για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Ελληνες πτυχιούχοι παρακαλάνε να γίνουν οδοκαθαριστές (ένα σκληρό αλλά υψηλά αμειβόμενο επάγγελμα) στους δρόμους των δυτικών μεγαλουπόλεων, και εκεί που κάναν «λάντζα» οι οικιακές βοηθοί από Πορτογαλία (το πιο κλασικό παράδειγμα στην ανεπτυγμένη Ευρώπη) βρίσκεις πια ελληνικά χέρια από Καβάλα έως Λαμία και Λακωνία. Εδώ μας έφτασε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που, όπως επιτυχημένα τη χαρακτήρισε η Αλέκα Παπαρήγα, είναι η πλέον ΕΞΩΝΗΜΕΝΗ της Ευρώπης.
 
Σε ελεύθερη πτώση πολιτικής απαξίωσης και απύθμενη ηθική κατάπτωση, οι βολεμένοι κυβερνητικοί χρυσοθήρες των 7.000 ευρώ μηνιαίως, που προσβάλλουν (στη συντριπτική τους πλειοψηφία) την έννοια του βουλευτή και τη φύση του Πολιτεύματος, ψηφίζουν τυφλά και χωρίς καμία συναίσθηση ευθύνης μέτρα που εξυπηρετούν μόνο τη στενή κομματική τους πελατεία. Κάποιους δημοσίους υπαλλήλους και ορισμένους συνταξιούχους που πλανώνται πλάνην οικτρά ότι «αυτοί δεν θα πάθουν τίποτα», ενώ βολεύουν και μερικές χιλιάδες ακόμη ημετέρους, συνήθως από τα κατακάθια της ελληνικής κοινωνίας: άτομα που όσο πιο αμόρφωτα, εμπαθή και προβληματικά είναι, τόσο πιο πολύ ταιριάζουν στον νέο θρασύδειλο κόσμο του Αλέξη Τσίπρα. 


 Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο χωρίς να γυρίσουν μπούμερανγκ.
 
Ακόμη και στη Λατινική Αμερική, όταν κάποια στιγμή λειτούργησαν οι θεσμοί, κατέβασαν από τη θέση της κακήν κακώς την Ντέλια Ρούσεφ, «προοδευτική» πρόεδρο της χώρας, πολιτική διάδοχο του άλλοτε αριστερού γκουρού Λούλα, ο οποίος επίσης ελέγχεται για διαφθορά και χρηματισμό! Η νομική βάση που «καθάρισε» τη Ρούσεφ είναι ότι χρησιμοποίησε τα δημοσιονομικά της χώρας προκειμένου να αποκομίσει κομματικά οφέλη. Αν αυτό έγινε μια φορά στη Βραζιλία, ισχύει επί 100 στη Μνημονιακή «Αριστερά», αφού, όπως είπε και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις την περασμένη Κυριακή στην «Καθημερινή», η Ε.Ε. δεν ζήτησε να μπουν φόροι. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τούς επέλεξε, αντί του περιορισμού των δαπανών, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους ημέτερους και να καταστρέψει όσους θεωρεί ότι θα βρει στο μέλλον μπροστά της.
 
Οι ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ του νέου φορολογικού νομοσχεδίου κατά των τελευταίων Ελλήνων που ακόμα δουλεύουν σ’ αυτόν τον τόπο ή είχαν... την ατυχία να κάνουν κάποτε μια κάποια περιουσιούλα, φτύνοντας αίμα στα χρόνια της ανάπτυξης, είναι και οικονομικά και πολιτικά σχεδιασμένες στυγνά και μεθοδικά. Συνοψίζονται στο ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ -που είναι η μία πλευρά του νομίσματος- και ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ - η άλλη.
 
Αν τις προηγούμενες κυβερνήσεις τις αποκαλούσαν οι Συριζαίοι μνημονιακές, τώρα έχουμε φτάσει σε πολύ ανώτερο στάδιο. Στο κάτω-κάτω οι προηγούμενοι πίστευαν (όχι όσο έπρεπε) στο συμμάζεμα της χώρας. Για τους σημερινούς που έκαναν χίλιες κωλοτούμπες και στροφή 180 μοιρών με χιλιάδες ψέματα, ακόμη και ο χαρακτηρισμός Συριζοτσολιάς είναι επιεικής. Κάνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον κανονικό Ελληνα.
 
Πολιτικά στοχεύουν...  
στη φτωχοποίηση και την ισοπέδωση όλων των κοινωνικών στρωμάτων, ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ πια το να εργαστεί κανείς και ως εκ τούτου να μη διαθέτει ακροατήριο η οποιαδήποτε αντιπολίτευση είναι υπέρ της ανασυγκρότησης της οικονομίας και της ελεύθερης αγοράς. 


 ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ; Οπως έγραψε και ο «αριστερός» GUARDIAN, «μόνο ο αέρας δεν φορολογείται πια στην Ελλάδα»! Προς το παρόν. Στο μέλλον ίσως μας υποχρεώσουν να κυκλοφορούμε με μάσκες οξυγόνου ώστε να βάλουν κι εκεί μετρητές που να μας χρεώνουν!
 
Ας μην παραμυθιάζεται κανείς, όλη αυτή η υπόθεση της δήθεν αξιολόγησης και τα περί τελευταίων μέτρων είναι η πιο μεγάλη απ’ όλες τις μούφες που έχει σερβίρει το καθεστώς Τσίπρα, το οποίο εκμεταλλεύεται πρόσκαιρα την ανάγκη της Ε.Ε. να μην έχει πολλά-πολλά κυρίως λόγω διεθνών κλυδωνισμών της οικονομίας και δευτερευόντως λόγω πιθανού Brexit.
 
Μαθηματικά και οικονομοτεχνικά οι ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ και οι ΔΙΩΓΜΟΙ του Ελληνισμού επί ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν εκτός Ευρώπης και θα μπορούσαν να τις διανοηθούν μόνο προδοτικές ή κατοχικές κυβερνήσεις, όπως είπαν τελευταία μεγάλες προσωπικότητες της Αριστεράς, π.χ. ο Μίκης Θεοδωράκης, αλλά και τόσοι άλλοι. Δεν υπάρχει παρόμοια περίπτωση εθνικής οικονομικής γενοκτονίας στον ανεπτυγμένο κόσμο - και μάλιστα υπό τη σκέπη της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αν αυτό που καταφέρνει τελικά η Μεγάλη Ιδέα της Ενωμένης Ευρώπης είναι η δημιουργία μιας νέας «Αλβανίας» εντός των τειχών της, τότε κρίμα τόσα χρόνια και τόσα λεφτά που χάθηκαν σε μια ιδιαίτερα ευγενή φιλοδοξία. Ωστόσο, είναι άλλος ο αληθινός καημός: Αν ο Ελληνισμός, που υπόκειται σε θηριωδίες και διωγμούς από τους νέους Συριζοτσολιάδες, θα επιβιώσει την επόμενη μέρα όχι τόσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη κατά των σύγχρονων Εφιαλτών που πουλάνε τον τόπο για... 99 χρόνια, αλλά για να δοθεί ξανά η Ελλάδα στους Ελληνες και στον πολιτισμένο κόσμο που ανήκει.  


Κάντε τον σταυρό σας, γιατί ειλικρινά εκτός από την Παναγία τη Σουμελά μόνο ο Θεός μάς σώζει πια. 


Το Κακό νίκησε, η τελική μάχη ζωής ή θανάτου αρχίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: