"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Πρωτηφορααριστεραναισεόλα

Ο SYRIZA ήταν, είναι και θα είναι ό,τι φαίνεται πως είναι. Και είναι σαν τη Βαγενά και τον Κυρίτση




Πάρε πλαστό πτυχίο. Τρούπωσε στο Δημόσιο. Ασε τον άλλον που έχει κανονικό να πάει στα τσακίδια, στο εξωτερικό να δουλέψει. Καλύτερα να λείπει από το να μένει εδώ και να ψηφίζει κόντρα στο κόμμα. Μην ανησυχείς αν σε πιάσουν. Ο Φίλης θα σ' το σενιάρει. Θα το μεταμορφώσει σε κανονικό με εξετάσεις του τύπου «βου και α βα. Λόλα, να ένα μήλο, το έφαγε ο υπουργός μαζί με τον μανάβη».


Οσα λεφτά βγάλεις, καλοφάγωτα. Θα φορολογηθούν με ιδεολογικούς συντελεστές.  


Οσοι ψήφισαν «όχι» στο δημοψήφισμα θα πάρουν φοροαπαλλαγή. Οσοι ψήφισαν «ναι» θα τους ράψει κοστουμάκι μακρύ ο Κυρίτσης, ο οποίος μόλις ορκίστηκε βουλευτής έβγαλε τα απωθημένα του. 


Εγραψε στην «Αυγή» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους και αυτό ακριβώς κάνει». «Μενουμευρωπαίους» αποκαλεί εκείνους που ψήφισαν «ναι» στο δημοψήφισμα του Ιουνίου του 2015. Ο «πρωτηφορααριστεραναισεολαχερσόιμπλε» είναι έτοιμος να κυκλοφορεί με εκκαθαριστικά στο χέρι για να φορομπήξει τους αντιφρονούντες.


Κι από την άλλη, έχεις την Αννα Βαγενά, που πριν γίνει βουλευτής ήταν κάτι σαν ηθοποιός, να λέει: «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε». Κοντολογίς, μας αποκαλύπτει πως εκείνη και τα συντρόφια της φερμάρανε στους Ελληνες για προκαταβολή το 25% μιας Τουρκοκρατίας! Το Βυζάντιο για να πέσει και να επιβληθούν 400 χρόνια κατοχής χρειάστηκε περισσότερο χρόνο από μια χιλιετία δοκιμασιών και αντοχής σε εισβολές και επιθέσεις, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούσε έναν ανυπέρβλητο πολιτισμό. Οι πλουταριστεροί του SYRIZA μάς προμηθεύουν με έναν αιώνα σκλαβιάς δίχως να έχουν δημιουργήσει τίποτε. 


Ακόμα και...
 η μπλούζα του Τσακαλώτου με το 24 (το ποσοστό του ΦΠΑ που επέβαλε πρέπει να είναι) ήταν δώρο των Ολλανδών. Οπως δώρα θα είναι και όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που ΔΕΝ θα μπορούμε να αγοράσουμε, ένεκα της πρώτης φοράς στο πουθενά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: