"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: "Να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου για τη βράβευση Ρουβά" - Η Χρυσούλα Διαβάτη διασώσει την τιμή του ελληνικού θεάτρου (όση του απέμεινε) βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους...

«Θερμό» επεισόδιο υπήρξε στα φετινά βραβεία «Κάρολος Κουν» που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής, ανάμεσα στη γνωστή ηθοποιό, Χρυσούλα Διαβάτη και τον Σάκη Ρουβά.

Συγκεκριμένα, η κα Διαβάτη, όταν πήγε να παραλάβει την τιμητική της διάκριση για την παράσταση «Δυο γυναίκες χορεύουν», στοχοποίησε τον Σάκη Ρουβά με τα λεγόμενά της, ο οποίος ήταν υποψήφιος για την δική του συμμετοχή στις «Βάκχες».

Φαίνεται όμως ότι η ηθοποιός δεν είδε θετικά αυτή την υποψηφιότητά, καθώς όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της είπε: «Να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου να τακτοποιήσει τα θέματα γιατί τα βραβεία πηγαίνουν σε stars και μοντέλα».

Η ηθοποιός επέστρεψε  μάλιστα στη θέση της χωρίς να παραλάβει την τιμητική διάκριση

Όταν οι παρουσιαστές Κυριάκος Λουκάκης και Ανδρέας Ρικάκης κάλεσαν τον Σάκη Ρουβά για να παραλάβει το βραβείο «Αρχαίο Δράμα», από την αίθουσα ακούστηκε μία γυναικεία φωνή να λέει «αμφισβητώ αυτό το βραβείο. Με τι εφόδια το παίρνετε;».

Η απάντηση του τραγουδιστή;  


«Με την ψυχή μου… Δεν θα επιτρέψω σε καμία αστυνομία θεάτρου να μου απαγορεύσει να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα και να εξελίσσομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: