"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Απόπειρα δωροδοκίας από τον Άγιο Βασίλη, καταγγέλει ο Πάνος Καμμένος!

Νέα βόμβα στο πολιτικό σκηνικό, από την αποκάλυψη ότι κάποιος ντυμένος στα κόκκινα, έκανε απόπειρα να προσεγγίσει βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και να τους προσφέρει δώρα, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Στον εισαγγελέα βρίσκεται για άλλη μια φορά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προκειμένου να καταθέσει το οπτικοακουστικό υλικό που διαθέτει και στο οποίο αποδεικνύεται άλλη μια προσπάθεια χρηματισμού – όχι μόνο των βουλευτών του κόμματός του, αλλά ακόμα και ανήλικων παιδιών!

Ο Πάνος Καμμένος, έκανε τις νέες αποκαλύψεις-φωτιά, κατά τη διάρκεια πρωινής ενημερωτικής εκπομπής και ισχυρίστηκε ότι διαθέτει πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που δείχνει πεντακάθαρα τον «άνθρωπο της κυβέρνησης» να σκαρφαλώνει σε μπαλκόνια κουβαλώντας σάκο με το προϊόν της δωροδοκίας.
Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι σε διάφορα σημεία της Αθήνας, έχουν στηθεί «μικρές βιομηχανίες δωροδοκίας», όπου μπορεί να τις επισκευθούν όσοι προδότες έχουν αποφασίσει να στηρίξουν την κυβέρνηση των δοσιλόγων και να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους.

Εκ μέρους του Άγιου Βασίλη, μίλησε ο δικηγόρος του κ. Παύλος Σαράκης (δικηγόρος και του Γιώργου Αποστολόπουλου), ο οποίος ενημέρωσε ότι και ο πελάτης του διαθέτει οπτικοακουστικό υλικό, που αποδεικνύει ότι ο Πάνος Καμμένος έχει κρεμάσει ο ίδιος τον Άγιο Βασίλη στο μπαλκόνι του.

Επίσης, αποκάλυψε ότι ο κ. Καμμένος, διαθέτει και μερικούς άλλους ακροβολισμένους στη γειτονιά του, οι οποίοι μόλις περάσεις από δίπλα τους, αρχίζουν να τραγουδάνε τα κάλαντα προκειμένου να ειδοποιήσουν με συνθηματικό τρόπο τον πρόεδρο των Ανερξάρτητων Ελλήνων.


 Τέλος, εκδόθηκε σήμερα και το πόρισμα της Εισαγγελίας σχετικά με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του. Σύμφωνα με αυτό, ο κ. Χαϊκάλης, όντως δωροδοκήθηκε, προκειμένου να γελοιοποιήσει τόσο πολύ την έννοια της δωροδοκίας, ώστε να μην πιστεύει πλέον κανείς κανέναν και ο χρηματισμός των βουλευτών να συνεχιστεί απρόσκοπτα.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: