"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΣΥΡΙΖΑίικο ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΑΔΙΚΟ: Στα ξερονήσια για λαθρομαχμουταραδες μετανάστες λέμε ναι


Aς κάνουμε μια υπόθεση εργασίας.

Σηκωνόμαστε λοιπόν και φεύγουμε όλοι αυτοί που η Αριστερά θα ήθελε διακαώς να μας περάσει λεπίδι και οι φιλελέδες Κολωνακίου ενοχλούνται τα μάλα, όταν τους θυμίζουμε τον μηδενισμό και τον δικαιωματισμό που τους συνδέει με την Αριστερά. Παίρνουμε λοιπόν των ομματιών μας, το εξπρές του Μονάχου, αεροπλάνα και βαπόρια και τους αδειάζουμε τη γωνιά και αφήνουμε εδώ μόνον τους «ανθρωπιστές», τους «welcome refugees», τους συριζαίους με τα μπαλόνια στον Πειραιά, την Αντιγόνη Λυμπεράκη και τα άλλα ψυχοπαίδια του Σόρος, τους ΜΚΟτζήδες, τους κοτσιδάτους «αλληλέγγυους», που έχουν να πλυθούν απ’ όταν έβρεξε ο «Γηρυόνης», τους χαριτωμένους επαγγελματίες ΛΟΑΤΚΙ κι όλους αυτούς που λένε «προσφυγάκι» και «μετανάστης» και κολλάει ο στόμας τους, όπως όταν μπαίνεις στη μάνα σου ύστερα από 12 ώρες δουλειά, με το στομάχι στην πλάτη, και μυρίζει κοκκινιστό και ζυμωτό ψωμί.

Φεύγουμε, γεια σας, όλοι οι εθνικιστές, «ακροδεξιοί», «φασίστες», «άπονοι» και μένουν εδώ μόνον οι διεθνιστές και τα βοηθητικά SS της Φον ντερ Λάιεν, οι σκληροπυρηνικοί «μενουμευρωπάκηδες», οι οποίοι όταν πέρδεται η Μέρκελ οσμίζονται Σανέλ Νο 5 και θεωρούν αδιανόητες τις «λαϊκιστικές» θέσεις εθνικού κράτους, που αντίκεινται στην επιδότηση της παράνομης μετανάστευσης.

Πώς το είπε ο Κωστίδης εφέντης από το τουρκοκάναλο του Φαλήρου; «Πρώτα το διεθνές δίκαιο και μετά η εθνική επιβίωση».  

Το διεθνές δίκαιο βέβαια πουθενά δεν λέει πως μια χώρα έχει υποχρέωση να αυτοκτονήσει, να καταλύσει τα σύνορά της και την εθνική της κυριαρχία, να ανατινάξει την εθνική της συνοχή και να βάλει μπουρλότο στην τάξη και την ασφάλεια.

Φεύγουμε λοιπόν, φύγανε, όλοι οι «κακοί», οι… νατιβιστές, και μένουν οι «καλοί». 

 Τι θα γίνει; 

 Προχθές μπήκαν 700, χθες πάνω από 400 και είναι χειμώνας πια. Τι θα γίνει μετά, την άνοιξη;  

Η πάγια θέση των «καλών», των οπαδών του καλωσορίσματος και των ανοιχτών συνόρων, είναι όχι μόνο να μπαίνουν ανεμπόδιστα όλοι αλλά και να τους διευκολύνουμε, να μην κρατείται κανείς, να παίρνουν παραμονή και ελληνική υπηκοότητα στον συντομότερο χρόνο, αρκεί να ξέρουν να βάζουν τον κωδικό στο ΑΤΜ για το επίδομα και να παραγγέλνουν σουβλάκι κοτόπουλο χαλάλ.

Πιστεύουν επίσης ότι πρέπει να τους διασπείρουμε όλους παντού, σε πόλεις, χωριά, να «μπολιαστούμε» κάργα, ώστε να γίνουμε ένας ωραίος παρδαλός πολτός, μπας και ψοφήσει το γ@@@μένο το έθνος και οι παπάδες με τις εκκλησίες τους, διότι, ως γνωστόν, ο χριστιανισμός είναι Μεσαίωνας και το Ισλάμ ζάχαρη και μέλι.

Μόνοι τους λοιπόν οι αριστεροί και οι ψευτοδεξιοί δούλοι της παγκοσμιοποίησης, οι εχθροί της ιδιοπροσωπίας του ανθρώπου, της ελευθερίας τού να είναι αυτό που είναι και να ζει ως αυτό που είναι, αυτό που μαρτυρεί η εθνική του ταυτότητα, θα κάνουν τον μαγνήτη δυνατό σαν έλξη «λευκού νάνου».  

Μιλιούνια θα πλακώσουν, στρατιές απελπισμένων θα φορτωθούν στις βάρκες.

Να πούμε και μια αλήθεια που πονάει τους σταλινοφασίστες: η ψυχοπονιάρικη πολιτική του «καλωσορίσματος» έχει πνίξει πολλαπλάσιους παράνομους αλλοδαπούς από την αυστηρότητα και τη φύλαξη των συνόρων. Οι Αλέξηδες, οι Τασίες, οι φιλελέδες κρυφοαριστεροί διεθνιστές του κόσμου αυτού και οι «αλληλέγγυοι» κακοποιοί ενεθάρρυναν με τις δηλώσεις και τις πολιτικές τους τούς ανθρώπους αυτούς να φορτωθούν στις σαπιόβαρκες που τους προμηθεύει επ’ αμοιβή η μαφία του Ερντογάν, το παρακράτος του κράτους-συμμορία, κι έτσι αρκετοί πνίγηκαν με τα παιδιά τους, άλλο ένα κρίμα στον λαιμό της ανθρωποφάγας Αριστεράς και της ψευτοφιλελεύθερης παραφυάδας της με τις ευλογίες του Σόρος.

Το 2014 αυτοί που έφυγαν, είτε οικειοθελώς είτε με απέλαση, ήταν περισσότεροι από αυτούς που μπήκαν παράνομα. Δηλαδή για πρώτη φορά μειώθηκαν οι «ροές». Επίσης ήταν η χρονιά με τους λιγότερους πνιγμούς. Γιατί; Διότι η αυστηρότητα του κράτους μας τους αποθάρρυνε να μπουν στις βάρκες. Μόλις ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ, κλάψανε μανούλες και χόρτασαν τα ψάρια από τα κουφάρια των δύστυχων θυμάτων των δουλεμπόρων, των ΜΚΟτζήδων αλλά και της δικής τους επιπολαιότητας και ανοησίας, αφού ουδείς απήχθη και τον βάλανε με το ζόρι στη βάρκα υπό την απειλή πιστολιού. Πληρώσανε κιόλας για να βάλουν και τα παιδιά τους σε κίνδυνο.

Η δε κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχοντας βρυξελλιώτικες ιδεοληψίες και εξαρτήσεις, δεν μπορούσε ως τώρα να χωνέψει ότι στο ζήτημα είμαστε κόντρα με τους χρυσοκάνθαρους της Ε.Ε. Έτσι ο Ερντογάν έστειλε μερικές «μεραρχίες» να σπάσει τον τσαμπουκά στην κυβέρνηση, που δεν εμποδίζει ΟΥΤΕ ΜΙΑ βάρκα να μπει στην Ελλάδα, και τα σύνορά μας γίνανε πάλι τρύπια.

Όσο δεν εμποδίζεται με αυστηρότητα η παράνομη είσοδος, όσο συνεχίζουν τα επιδόματα και οι παροχές, οι «ροές» θα γίνονται κύματα και στο τέλος τσουνάμι. Και η δουλειά της κυβέρνησης δεν είναι να βρίζει τον λαό και να τον μαλώνει γιατί αντιδρά στην αντισυνταγματική και παράνομη κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας και τη διάλυση της κοινωνικής ειρήνης, ούτε είναι δουλειά των πολιτών να παριστάνουν την Αστυνομία και να αυτοδικούν. Το κράτος με τα όργανά του, η κυβέρνηση, οφείλει να τηρήσει τον όρκο της κι έτσι θα προστατευτούν και οι αληθινοί πρόσφυγες, που είναι μειονότητα σε μια πλειονότητα παράνομων οικονομικών μεταναστών.

Κι επειδή δεν θα πάμε ποτέ πουθενά, δεν θα κάνουμε καν τη χάρη σε αυτόν τον ανθελληνικό εσμό δουλεμπόρων, απατεώνων, πρακτόρων των Τούρκων και δουλόφρονων υπαλλήλων του Σόρος να ιδιωτεύσουμε αφήνοντας την Πατρίδα μας να αρχίσει να διαλύεται στα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία, ας γνωρίζουν ότι...


 στο τέλος αυτού του δρόμου θα είναι απόβλητοι και στιγματισμένοι χειρότερα και από τους κουκουλοφόρους και μαυραγορίτες της Κατοχής. 

Διότι αυτό που κάνουν είναι κανονικός, καραμπινάτος δωσιλογισμός. 

Ξερονήσια λοιπόν, με κλειστά κέντρα κράτησης για τους παράνομους μετανάστες, αλλά και τιμωρία για όλο τον ψευτοπροοδευτικό δουλεμπορικό μηχανισμό, από ΜΚΟτζήδες και πολιτικούς ως καναλάρχες και δημοσιογράφους «αντηχεία» του Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: