"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Νέα πρόκληση Κωστόπουλου! Σέρβιρε σάντουιτς με ψάρι «βλάχο»!

Του ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ


Σάλος έχει ξεσπάσει στην ελληνική κοινότητα των social media μετά την αποκάλυψη ότι σε συγκεκριμένο σάντουιτς που σερβίρει ο πρώην «ξεβλαχιστής» εκδότης ανιχνεύθηκαν μικροποσότητες ψαριού που οι ιχθυοπώλες ονομάζουν «Βλάχο». Πρόκειται ως γνωστόν για είδος που θεωρείται πρωτοξάδελφος του ροφού και συνήθως τρώγεται σε φέτες.


Η αποκάλυψη έγινε από πελάτη του καταστήματος που βρίσκεται στο Κολωνάκι ο οποίος θέλησε να δοκιμάσει ένα από τα πιο δημοφιλή σάντουιτς του Πέτρου Κωστόπουλου που ονομάζεται «Τσοπαναρέος». Όμως μόλις το πήρε στα χέρια του και το πλησίασε στο στόμα του για την πρώτη δαγκωνιά, παρατήρησε ότι μέσα από το σάντουιτς ακουγόταν καθαρά κλαρίνα.


Έντρομος τότε ο πελάτης ειδοποίησε την αγορανομία και τον ΕΦΕΤ για παρουσία βλάχου στην περιοχή. Μαζί με τους ελεγκτές κατέφθασαν και επίλεκτα μέλη της ομάδας «Ζάχος Χατζηφωτίου», οι επιλεγόμενοι «Βλάχμπάστερς» που με ειδικά μηχανήματα εντόπισαν τα ίχνη ψαριού ονόματι «Βλάχος» στο σάντουιτς και τα έθεσαν επί τόπου σε καραντίνα.


Ο Πέτρος Κωστόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε ότι το συγκεκριμένο ψάρι βρέθηκε μέσα στο σάντουιτς εν αγνοία του και πως ο ίδιος έχει όλα τα πιστοποιητικά «ξεβλαχιέματος» από τις αρμόδιες υπηρεσίες.



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: