"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΟ: Star wars αλά ελληνικά




Πάνω που ήμασταν έτοιμοι να ξεπεράσουμε Αμερικανούς, Ρώσους, Κινέζους και Elon Musk και να εγκατασταθούμε... πρώτοι στον Άρη, σύννεφα σκέπασαν τον ελληνικό διαστημικό ουρανό.



Είχαμε παραιτήσεις, καταγγελίες, νέες τοποθετήσεις και γενικά κουρνιαχτός και διαστημική σκόνη, πυκνότερη από την αφρικανική, έπνιξε το διαστημικό πρόγραμμα. 


Και εκεί που νομίζαμε ότι οι ελληνικοί δορυφόροι θα σεριανούν πλέον στα όρια της ατμόσφαιρας, κυκλώνοντας τη Γη και τα ελληνικά διαστημόπλοιο ως άλλα Εντερπράιζ θα μάρσαραν ξεκινώντας το δικό μας Σταρ Τρεκ, έγινε ο κακός χαμός στην ελληνική Διαστημική Υπηρεσία -συγγνώμη, Οργανισμό.



Ναι ναι, έχουμε τέτοιον... Δεν θυμάστε; 


Ηγείται πολιτικά αυτού ο κ. Παππάς, υπεύθυνος για τα γήινα και προφανώς και τα εξωγήινα δίκτυα, ψηφιακά και επικοινωνιακά.  


Παραιτήθηκε λοιπόν ο διορισθείς από τον υπουργό πρόεδρος δρ. Κριμιζής με σκληρές καταγγελίες για παρεμβατισμό από τον Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων! Και διάφορα άλλα, για υπουργικές αποφάσεις κλπ...  


Απίστευτοι αυτοί οι Συριζαίοι. Τι πιο φυσικό, σου λένε,  από το να παρεμβαίνει στο διαστημικό πρόγραμμα (λέμε τώρα...) ο πολιτικός υπεύθυνος για τα... ταχυδρομεία... ΕΛΤΑ και στον Αρη!



Τέλος πάντων διορίστηκε νέος πρόεδρος που δεν θα ενοχλείται προφανώς τόσο πολύ...  


Βεβαίως αν διαβάσει κανείς την επιστολή παραίτησης του δρ. Κριμιζή αναγνωρίζει στις καταγγελίες του, όλες τις παθογένειες της ελληνικής δημόσιας διοίκησης... Βεβαίως ακολούθησε ομοβροντία από την αντιπολίτευση - διαστημικό πρόγραμμα είναι αυτό... Και τώρα τι θα κάνουμε; Πώς θα κερδίσουμε την κούρσα του διαστήματος; 


Δεν ανησυχώ, αποκλείεται να υπάρχουν σε άλλη χώρα περισσότερα UFO από ό,τι εδώ στην Ελλάδα. 



Και με τη γενικότερη κοσμική αντίληψη που έχουν οι κυβερνώντες και τις ιδιαίτερες ικανότητες που τους χαρακτηρίζουν, είναι βέβαιο ότι...


 ο χαμένος χρόνος θα κερδηθεί και τα ελληνικά UFO θα κυριαρχήσουν. 


Απλά, τελειώνοντας να σημειώσουμε ότι ο παραιτηθείς πρόεδρος αν και σημείωσε ότι ουδέν το ποινικώς κολάσιμο υπέπεσε στην αντίληψή του, αφήνει και μία "σπόντα" με τα περί της έκφρασης "follow the money"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: