"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Η Ελλάδα του φωτός και το σκότος της Φωτίου

Το άρμα του ΣΥΡΙΖΑ κατευθύνεται ολοταχώς προς την ενσάρκωση όλων των νεοταξικών εφιαλτών που ταλαιπωρούν τις δυτικές κοινωνίες και οδηγούν τα έθνη στον ατιμωτικό θάνατό τους


Ο Αλέξης Τσίπρας και οι ομοϊδεάτες του εκτελούν μία προς μία τις υποσχέσεις τους στις σκοτεινές θεότητες της αποδόμησης, που θέλουν να καταφέρουν το συθέμελο γκρέμισμα του πολιτισμού μας.


Η πατρίδα αλώνεται από τους ισλαμιστές εποίκους, η θρησκεία βρίσκεται υπό έναν σιωπηλό, αλλά σταθερά κλιμακούμενο διωγμό, και τώρα οι παγκοσμιοποιητές της συγκυβέρνησης πραγματοποιούν την τελική έφοδό τους εναντίον του τελευταίου οχυρού: της οικογένειας.


Καλύπτονται πίσω από λέξεις, σχήματα και συναισθηματικούς φερετζέδες, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα αποπειραθούν με νόμο να επιτρέψουν την υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων. Από Ελλάδα του φωτός του Χριστού, στη Βαβυλώνα της Φωτίου, όπου τα ζευγάρια των ομοφυλοφίλων θα έχουν πλέον δικαιώματα στα απροστάτευτα παιδιά.


Η Θεανώ Φωτίου, αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για τους Ρομά χαρακτήρισε πράξη «αγάπης και γενναιοδωρίας» το να δοθεί το δικαίωμα σε ζευγάρια ομοφυλοφίλων να γίνονται ανάδοχοι γονείς και ταυτόχρονα ειρωνεύτηκε τους Ελληνες λέγοντας: «Οταν η ελληνική κοινωνία καταλάβει, τότε δεν θα μπορεί να αποκλείσει το σύμφωνο συμβίωσης από αυτή τη γενναιόδωρη πράξη».


Για την «πεφωτισμένη» κυρία Φωτίου, οι Ελληνες υστερούν σε αντιληπτική ικανότητα σε σχέση με εκείνη και τους συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ, και πρέπει πρώτα «να καταλάβουν» κι ύστερα να πανηγυρίσουν που θα παίρνουν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι οι οποίοι έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.


Η αλήθεια και το εθνικό συμφέρον βρίσκονται ακριβώς στην αντίπερα όχθη απ' όπου στέκονται η κυρία Φωτίου και οι ομοϊδεάτες της.  


Οι Ελληνες...

 αισθάνονται ανατριχίλα και μόνο στο άκουσμα αυτής της πιθανότητας, ακριβώς επειδή έχουν καταλάβει τι είδους πρακτική είναι αυτή που προσπαθεί να καταστήσει νόμιμη ο ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν είναι γενναιόδωρη πράξη το να διαλυθεί ο θεσμός της οικογένειας και οι Ελληνες δεν πρέπει επ' ουδενί να επιτρέψουν να περάσει και να ισχύσει τέτοιου είδους νόμος


Editorial της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: