"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: 15 νεκροί>Αυτή ήταν η "Ηλεία" του Τσίπρα - Εχει πλέον ένα ακόμη κοινό με τον Καραμανλή



Ηλεία_24 Αυγούστου 2007. Η Μάκιστος και η Αρτέμιδα είναι τα πρώτα «θύματα» της πυρκαγιάς που στο «διάβα» μετατρέπει κάθε ίχνος ζωής, σε στάχτη και αποκαΐδια. Άνθρωποι, σπίτια, δάση, καλλιεργήσιμες εκτάσεις παραδίδονται στις φλόγες.


Στη μαρτυρική στροφή της Αρτέμιδας, 36 άνθρωποι, βρίσκουν μαρτυρικό θάνατο στις φλόγες, στην προσπάθειά τους να φύγουν για να σωθούν… Εγκλωβίζονται και αφήνουν εκεί την τελευταία τους πνοή, αγκαλιασμένοι… Νέοι, γέροι, μικρά παιδιά, ντόπιοι και ετεροδημότες, πυροσβέστες…


Από σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα έχει τους δικούς της 15 νεκρούς σαν μοιραία κατάληξη της κακοδαιμονίας, του ψεύδους, της εξαπάτησης, της πονηρίας και του ταξικού μίσους με το οποίο κυβερνά τη χώρα. 


 Από σήμερα ο Καραμανλής και ο Τσίπρας έχουν ακόμη ένα κοινό: Tους νεκρούς Ελληνες.

 
Αστεία φιγούρα μέσα στην τραγωδία η Ρένα Δούρου η οποία...
 με μεγάλη ευκολία απαξίωνε τον Γιάννη Σγουρό στην βουλιμία της να κατακτήσει την εξουσία…


Κι ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της Κόλασης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: