"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Δείτε τι πρότειναν οι απίστευτοι ελληνάρες Δούρου και Κατρούγκαλος, και περίμεναν να πάρουν την έδρα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων


Του ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ


Δείτε τι πρότειναν οι απίστευτοι ελληνάρες Δούρου και Κατρούγκαλος, και περίμεναν να πάρουν την έδρα του ΕΜΑ (Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων): 


"Το χρονοδιάγραμμα για τη μετεγκατάσταση θα εκπονηθεί ΑΦΟΥ ληφθεί η απόφαση για την επιλογή πόλης!!!  


Και περίμεναν, τα σούργελα, να επιλέξουν οι Ευρωπαίοι την Αθήνα ως έδρα και να περιμένουν πότε το ελληνικό δημόσιο με την γνωστή ταχύτητα και αποτελεσματικότητα που το διακρίνει θα εκπονήσει το σχέδιο μετεγκατάστασης, όταν επίσης ένα σωρό άλλα προαπαιτούμενα δεν υφίστανται καν! 


Πόσο γελοίος, πόσο ανίκανος πρέπει να είσαι για να προτείνεις επίσημα κάτι τέτοιο! 


Φυσικά οι "κουτόφραγκοι" τούς το έτριψαν στη μούρη: η βαθμολογία της Αθήνας είναι πάτος. Δεν έχει ούτε ένα πράσινο σημείο.  


Δείτε για σύγκριση τη βαθμολογία του Άμστερνταμ που τελικώς επελέγη

 
  Υπάρχει μια παροιμία που...
 λένε στο χωριό μου για την περίπτωσή τους και αφορά το τι θα σου μαγειρέψει ο αφεδρώνας σου, αν τον βάλεις μάγειρα (το γράφω κόσμια για να μην το "ρίξει" το FB). Φαντάζομαι τη γνωρίζετε.






Δεν υπάρχουν σχόλια: