"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Aπαλλοτριώνουν καθημερινά 2,2 εκατ. ευρώ, ζουν σαν Πρίγκιπες της Ζαμούντα. - Αδίστακτοι κατσαπλιάδες που ξεπέρασαν ακόμη και τους Τούρκους κατακτητές



Oτι πιο χυδαία φορομπηχτικό έχει γνωρίσει ο τόπος με την υπογραφή της πρώτης φοράς Αριστερά. Ξεπέρασαν ακόμη και τους Τούρκους κατακτητές. Και όλο αυτό το φορομπηχτικό μακελειό είχε εκτός των άλλων την ανοχή της Εκκλησίας και της εγχώριας ελιτ. Ο ανεκδιήγητος Ιερώνυμος αναλάμβανε μέσα από τα συσσίτια της Εκκλησίας να περιθάλψει τα θύματα της λεηλασίας του καλού του φίλου Αλέξη.



Για το 2018 τα πράγματα θα είναι πιο άγρια εάν δεν ξεσηκωθεί ο ραγιάς λαός. Οι εξουσιαστές με μίσος και μανία απαλλοτριώνουν λογαριασμούς, καταθέσεις, χρυσαφικά, κινητά και ακίνητα. Πρόκειται για την μεγαλύτερη φορομπηχτική-ληστρική καθεστωτική συμμορία που γνώρισε ο τόπος.


  Εχουμε να κάνουμε με αδίστακτους κατσιαπλιάδες Πρίγκιπες της Ζαμούντα που λεηλατούν τους φορολογούμενους για να παραμείνουν στην εξουσία.



Θα μπορούσαν να αποτελούν το πολιτικό σκέλος του Κουφοντίνα!



Κι όλη αυτή η κτηνωδία...
 με την ανοχή της Μέρκελ,του Γιουνκέρ, του Μοσκοβισί, της Λαγκάρντ, του Ντράγκι. 


Το εγχώριο καθεστώς της Κολομβίας της Ευρώπης βρήκε κατανόηση στους εξίσου διεφθαρμένους δανειστές αποστολή των οποίων ήταν μεταξύ άλλων λεηλατώντας τους Ελληνες να διασώσουν τις γελλικές, ιταλικές και γερμανικές τράπεζες. Για να πετύχουν στο σχέδιό τους βρήκαν πρόθυμους αχυράνθρωπους εκτελεστές εντός της χώρας.



Ολα αυτά τα χρόνια των μνημονίων. Από το κυνικό “θα κάνουμε ένα ντου στα ακίνητα” του Βενιζέλου ως το αδίστακτο ασκέρι των πλουσιόπαιδων κατσιαπλιάδων του Σύριζα.  


Είπαμε εάν ο ραγιάς λαός δεν ξεσηκωθεί είναι ξοφλημένος και θα αποδειχθεί και ο πλέον λιπόψυψος λαός της ιστορίας.



Υ.Γ>Παρακαολουθούσα με θλίψη και τον παλιό μου φίλο Νίκο Ξυδάκη στην ΕΡΤ να αποκαλεί το φορομπηχτικό μακελειό “πίεση”. Ακου “πίεση” το σφάξιμο…Ντροπή φίλε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: