"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΚΗΦΗΝΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Κοινωνική Προσφορά στο τόπο η χρεοκοπία του κηφηναράδικου της ΔΕΗ



«Τον Ιούνιο η ΔΕΗ θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και στην μισθοδοσία εξ αιτίας των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει» καταγγέλλει ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.



Ο κ Αδαμίδης, απέδωσε ευθύνες στην κυβέρνηση, γιατί, όλο το προηγούμενο διάστημα «έκλεινε το μάτι στους κακοπληρωτές» και ενίσχυε με την πολιτική της το κίνημα «Δεν Πληρώνω».



Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” εκτιμά ότι η χρεοκοπία της ΔΕΗ και η αδυναμία να πληρώσει τους μισθούς στους 18.000 δημοσίους υπαλλήλους της θα είναι μια Κοινωνική Προσφορά στο τόπο. 


 Μετά από δεκαετίες ολόκληρες που ο συγκεκριμένος διεφθαρμένος κρατικός οργανισμός που είχε γίνει άνδρο των εργατοπατέρων είναι έτοιμος να σωριαστεί σαν χάρτινος πύργος η καλύτερα να σβήσει εντελώς. 


 Δεν μπορεί κανείς να φαντασθεί πιο δίκαιο τέλος για όλα τα δεινά που προκάλεσαν στους πολίτες οι κρατικοδίαιτοι τραμπούκοι εργατοπατέρες της. Η ΔΕΗ πρέπει να έχει το τέλος που της αξίζει, όπως σε κάθε διεφθαρμένο οργανισμό και διεφθαρμένη εταιρία.



Η ΔΕΗ μάλιστα ήταν αυτή που χρησιμοποιήθηκε σαν εργαλείο λεηλασίας με το περίφημο χαράτσι για τα ακίνητα τον μετέπειτα ΕΝΦΙΑ. Η ΔΕΗ είναι εκείνη μέσω της οποίας οι πολίτες πληρώνουν την ΕΡΤ για να μπορεί ο Καμμένος να κάνει γυρίσματα στο Star tsanele.  


Tι πιο υπέροχο από το να καταρρεύσει μαζί με την ΔΕΗ και η ΕΡΤ, ένας ακόμη δημόσιος οργανισμός στον οποίο οι εκάστοτε κυβερνήσεις παρκάρουν τα βύσματά τους;  


Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια.



Η μη πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ είναι πράγματι για μια...
 επαναστατική πράξη όπως θα την χαρακτήριζε και η νεολαία του Σύριζα.  


Χάρη σ΄αυτή οι πολίτες καταναλωτές δίνουν ένα γερό ράπισμα στο πελατειακό κράτος. Πρέπει η μη πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ να αποκτήσει μια ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή-να γίνει παλλαική.



Οσο για την απειλή ότι θα μείνουμε στο σκοτάδι είναι άτοπη μια και δεκαετίες οι Ελληνες πολίτες-ψηφοφόροι βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι.



Η διοίκηση της ΔΕΗ έχει ανοιχτούς λογαριασμούς σχεδόν με όλους τους εργολάβους και τους προμηθευτές, με τους διαχειριστές μεταφοράς και διανομής και τους παραγωγούς Ανανεώσιμων Πηγών.



Τους οφείλει περί του 1,7 δισεκ. ευρώ ενώ οι τράπεζες για να την δανείσουν χρειάζονται εγγυήσεις από τις εισπράξεων των λογαριασμών των καταναλωτών.



Τα καλύτερα έρχονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: