"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ: Φασίστες είστε εσείς σύντροφοι



Ήμουν απο τους πρώτους που υποστήριξαν πως απαραίτητη προϋπόθεση για να προσαρμοστούν οι πρόσφυγες στην Ελλάδα είναι η εκπαίδευση και παιδεία. 


Συνεχίζω να το πιστεύω, περισσότερο τώρα. Απο αυτό το σημείο, όμως, μέχρι οι προλετάριοι της Σχολής Χίλλ, όπου πηγαίνουν τα παιδιά του Τσίπρα και άλλων μελών της νομενκλατούρας του Συριζα, να αποκαλούν γονείς και μαθητές φασίστες υπάρχει η απόσταση όχι μόνο της λογικής αλλά και της πολιτικής ηθικής και, κυρίως, της αριστερής οπτικής


Φασίστες είστε εσείς που χωρίς καμιά προετοιμασία, υλική και ανθρώπινη, στοιβάζετε πρόσφυγες και Έλληνες πολίτες σε χώρους και εκπαιδευτικές διαδικασίες που δεν θα βοηθήσουν κανένα. 


Είστε και φασίστες και ρατσιστές:  


Μόνο ανακοινώσεις ξέρετε να βγάζετε για τα μάτια του κόσμου. Επι της ουσίας μηδέν. Το πρόβλημα κάτω απο το χαλί.  


Σας τα είπε προχθές ο Guardian. 


Εναντίον της πολιτικής σας ξεσηκώνονται και οι πρόσφυγες και οι τοπικές κοινωνίες. Είναι όλοι τους φασίστες και ρατσιστές;

Δεν υπάρχουν σχόλια: