"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΣΥΡΙΖΑίικο ΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Γαλαζαίοι μου, εσείς νομοθετείτε. Αλλάξτε τον νόμο και κόψτε την κλάψα για το πόσο κακός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Του ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Ενημερώνω τη #ΝΔ πως "κυβερνώ" δεν σημαίνει "αντιπολιτεύομαι την αντιπολίτευση".  

Το αστείο με τους αναρχικούς ληστές τραπεζών που τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος να σπουδάσουν διοίκηση επιχειρήσεων και πολιτική οικονομία, αλλά αυτόν τον πόθο της μάθησης τον συνδέουν υποχρεωτικά με φοιτητικές άδειες, πρέπει να τελειώνει. 

Μια νομοθετική ρύθμιση χρειάζεται με την οποία καταδικασμένοι για συγκεκριμένα αδικήματα (βιασμοί, παιδοφιλία, τρομοκρατία, φόνος εκ προμελέτης, εμπόριο ναρκωτικών, κ.λπ.) δεν θα παίρνουν άδεια, όσο καλή συμπεριφορά κι αν έχουν στη φυλακή. 

Θες να σπουδάσεις τα μυστικά του καπιταλισμού, που αντιμάχεσαι, τρομοκράτη μου; 

Μπορείς να το κάνεις μια χαρά, διαδικτυακώς, μέσα από το κελί. Και Master's, αν θες να πάρεις, επίσης μπορείς

Επειδή όμως τις "σπουδές" σου τις πληρώνω εγώ, ο φορολογούμενος, έχω κάθε δικαίωμα να ρωτήσω: Η επιλογή "καπιταλιστικών σπουδών" σημαίνει πως έχεις αποκηρύξει την ένοπλη εξέγερση για την ανατροπή του συστήματος που σπουδάζεις, έτσι δεν είναι;  

Ή μήπως θες να μάθεις τα μυστικά του "εχθρού" για να τον πολεμήσεις καλύτερα; 

Στην πρώτη περίπτωση, το δικαίωμα στις σπουδές (διαδικτυακώς, πάντα) θα πρέπει να συνοδεύεται με δήλωση αποκήρυξης μετά βδελυγμίας του προτέρου εγκληματικού βίου. Αν δεν το κάνεις αυτό, γιατί να σου χρηματοδοτήσω τις σπουδές; 

Γαλαζαίοι μου, εσείς νομοθετείτε. Αλλάξτε τον νόμο και κόψτε την κλάψα για το πόσο κακός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Άθλιος είναι. Όμως...

 

 το έχουμε ξαναπεί, το να βάζετε τόσο χαμηλά τον πήχυ, δεν βοηθάει τη χώρα.  

Ούτε τη ΝΔ, υποθέτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: