"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΣΥΡΙΖΑίικο ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΑΔΙΚΟ: Σιωπή! Η λαθρομαχμουτολάγνα πολιτική τάξη κοιμάται



Πατησίων. Μπροστά ο μπαμπάς, δίπλα δύο έφηβοι γιοι, πίσω του η γυναίκα τυλιγμένη στα μαύρα σαν ντολμάς, γκαστρωμένη, σπρώχνει καροτσάκι με μωρό και από δίπλα δύο νήπια.

Εμείς φυσικά έχουμε υπογεννητικότητα, αλλά το πρόβλημά μας είναι ο ομόφυλος γάμος και να υιοθετούν οι Μουτσινάδες. Το δικαίωμα των παιδιών σε γονείς, μάνα και πατέρα, μητρικό και πατρικό πρότυπο, όπως το προβλέπει ο Χάρτης των Δικαιωμάτων του Παιδιού, πάει στον κουβά, αρκεί να παίξουμε τους μοδέρνους και να ετοιμάσουμε πειράματα με ψυχές. Η φαμίλια που είδα, η πολλοστή που συναντώ, καλοταϊσμένη, με το σπίτι της πληρωμένο, τζάμπα και τα κοινόχρηστα και οι παροχές κοινής ωφέλειας, κάρτα μετρητών για επίδομα, αφορολόγητο φυσικά. Το Ελληνάκι που λιποθύμησε από την πείνα είναι κι αυτό, μαζί με τη μάνα του, όπως και κάθε ατυχής Ελληνας, Ορθόδοξος, που δεν είναι τέλος πάντων εισαγόμενος από τον Ερντογάν ή παραδείσιο πουλί του «Δικαιωματισμού», για τον κουβά.

Έχουμε σοβαρό πρόβλημα, παίδες. Οι τρελοί κλείσανε μέσα τους πολλούς, τους γνωστικούς, τους μαντρώσανε με απειλές, συκοφαντίες και δεν διοικούν πλέον μόνο το τρελάδικο, αλλά έχουν λόγο για όλη τη χώρα.  


Λες, οι παράνομοι πετάνε το φαγητό, ενώ υπάρχουν Ελληνες που πεινάνε. Είσαι ρατσιστής


Λες, οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι παραβιάζουν τον νόμο, μπαίνουν λάθρα στη χώρα και τους δίνουν τζάμπα σπίτι, περίθαλψη, λεφτά στο χέρι κάθε μήνα, ενώ Ελληνες άνεργοι δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι τους ούτε μαντίλι να κλάψουν και τους πετάνε στον δρόμο. Είσαι φασίστας.

Ένα ολόκληρο σύστημα, που ξεκινάει από το εξωτερικό, το κράτος-συμμορία του Ερντογάν, την αριστερόστροφη γραφειοκρατία της Ε.Ε., τους δουλεμπόρους – διακινητές, τους ΜΚΟτζήδες κομπιναδόρους και φτάνει ως την καρδιά του πολιτικού συστήματος, με αριστερούς μεγαλοϊδιοκτήτες κερδοσκόπους, την Ύπατη Αγυρτεία, τον Σόρος, τα πλοκάμια του και μια σειρά από προμηθευτές, μαγαζάτορες, κομπιναδόρους των κονδυλίων και ένα σύστημα δοσιλωγικών ανθελληνικών ΜΜΕ εποικίζει τη χώρα, διαλύει τον κοινωνικό και εθνικό της ιστό. Επιδιώκουν την αντικατάστασή μας, ανοίγουν τον δρόμο σε μια Ελλάδα γηροκομείο και νεκροταφείο των Ελλήνων και πεδίο επέκτασης του Ισλάμ, προφυλακή του Ερντογάν.

Η αντιμετώπιση της απειλής, στρατιωτικής, δημογραφικής, μεταναστευτικής, πρέπει να είναι ένα ενιαίο σχέδιο. Δεν έχει νόημα να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε στον Εβρο, στο Αιγαίο και πίσω τους να γίνεται «μπάτε, σκύλοι, αλέστε», να έχουμε ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων και ελεύθερη η ομοχειρία των Αποστόλων του Μαρασμού, αγκαλιά με τους δουλεμπόρους διακινητές, να εποικίζουν τη χώρα και να βρίζουν τους Ελληνες. Δεν γίνεται να επιδοτούμε τις εκτρώσεις και να μην επιδοτούμε τις εξωσωματικές, να μαραζώνει η Ελλάδα και να επιδοτούμε και ευνοούμε την αύξηση των αναφομοίωτων ξένων.

Στην Αμερική οι μάσκες έχουν ήδη πέσει και το διαβόητο κίνημα των Black Lives Matter έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο της ολοκληρωτικής φασιστοειδούς παραφροσύνης.  


Είναι πλέον μια Μαύρη Κου Κλουξ Κλαν που επιτίθεται και κυριολεκτικά στην πλειοψηφία, με τον πλέον απεχθή τρόπο, με επιθέσεις – λιντσάρισμα μεμονωμένων λευκών, επιτίθενται ευθέως στον πολιτισμό μας, στον Χριστιανισμό και καθαιρούν αγάλματα και εν γένει σύμβολα του Δυτικού Πολιτισμού, που στηρίζεται σε τρεις πυλώνες, την Ελλάδα, τη Ρώμη και τον Χριστιανισμό, όλα δημιουργήματα της Ευρώπης και του Ιουδαϊσμού, του λευκού ανθρώπου.

Έχει δε πλην των ειδεχθών εγκλημάτων που διαπράττονται σε βάρος απλών ανθρώπων μόνο και μόνο γιατί δεν είναι μαύροι και έχουν άλλη πολιτική άποψη, και σε βάρος ιστορικών μνημείων, και μια φαιδρή, γελοία όψη, αν σκεφτείς πως εκ των αρχηγών, ο Κινγκ, είναι ένας λευκός που παριστάνει τον μαύρο, με καταγγελίες πως είναι κοινό λαμόγιο, πως έχει ενθυλακώσει χρήματα που προορίζονταν για καμπάνιες του «αντιρατσιστικού αγώνα». Τα δε πρότυπα που ηρωοποιούνται ξεκινάνε από ληστές μπράβους και φτάνουν σε τραβεστί κλεπτομανή πρεζόνια. Όλο δε αυτό, όπως και στα καθ’ ημάς, συνοδεύεται από μια αισθητική χαβούζας και σκουπιδότοπου, με βανδαλισμούς, ελεεινά γκραφίτι, καταστροφή και δυσωδία. Στο πέρασμα των αντίφα, αναρχικών, «αντιρατσιστών» μένει πίσω μια αισθητική χωματερής και αθλιότητας. Το μέσα τους αποτυπώνεται στο αστικό τοπίο σαν μια απέραντη λερή και δύσοσμη μουντζούρα.

Άριστα πράττουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και κάνουν επίδειξη δύναμης και δείχνουν στους Τούρκους με τορπίλες και πυραύλους τι θα πάθουν, αν τολμήσουν. Όμως, αδέρφια, έχουμε και τους Τούρκους εσωτερικού, την Πέμπτη Φάλαγγα των δήθεν ψυχοπονιάρηδων διεθνιστούληδων, που όλως τυχαίως πολλές θέσεις τους συμπίπτουν με τις θέσεις και τα συμφέροντα των ισλαμοναζί της Αγκυρας.

Κάνουμε μισές δουλειές και επιτρέπουμε τη συνέχιση της υπονόμευσης


Αναστολή επ’ αόριστον της εξέτασης όλων των αιτήσεων ασύλου και αποτροπή της παράνομης εισόδου όλων. Και να μπεις, άσυλο δεν θα δεις ούτε με το κιάλι. Στρατόπεδο, αντίσκηνο και καζάνι με πλούσιο συσσίτιο. Μπέικον το πρωί, σάντουιτς με ζαμπόν δεκατιανό, χοιρινό κοκκινιστό το μεσημέρι, πανσέτα το βράδυ. Φτηνό είναι το χοιρινό, αυτό μπορούμε. Και όποιος το πετάξει, θα το καθαρίζει με τη γλώσσα και το πληρώνει. 


Και δεν θα κάθονται. Πρέπει να δεντροφυτέψουμε κάθε νησί και βραχονησίδα. Θα πληρώσουν για τη σίτιση, στέγαση και ιατρική περίθαλψη μέχρι την απέλαση.  


Δεν θες να φύγεις, δοκιμάζεις την υπομονή μας;

Κανένα πρόβλημα. Θα φυτεύεις ελιές, δάφνες, πεύκα και θα τα ποτίζεις όσα χρόνια σου χρειάζεται να το αποφασίσεις. Αλλά άσυλο, επιδόματα, τσάρκες και παροχές, γιοκ. Κι όποια συνθήκη μας εμποδίζει, θα την καταγγείλουμε.  


Πάντως...


 να «κάψουμε» τους Μεχσμετζίκ στο Καστελόριζο, στα πολεμικά τους και στον Εβρο και την ίδια ώρα να στεγάζουμε και επιδοτούμε τις γκαστρωμένες προφυλακές του Ερντογάν, φτύνοντας τους αναξιοπαθούντες Ελληνες στα μούτρα, δεν γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: