"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΣΟΥΡΓΕΛΑΡΑΔΙΚΟ: Πιο πολύπλοκο από τον Κώδικα Ντα Βίντσι το Ασφαλιστικό Βρούτση (Τρέχα γυρευε εαν το εχει εμπεδωσει ακομη και η οξυδερκης Δομνα)

Από την Ιόλη Πιερίδη

Eντρομος ο πρωθυπουργός φώναξε στο Μαξίμου την ηγεσία του υπ. Εργασίας για να διαπιστώσει ιδίοις όμασι τι είναι αυτό το διαβόητο Ααφαλιστικό το οποίο ο Βρούτσης το έχει κάνει φύλλο και φτερό και το διαρρέει κομμάτι κομμάτι στα ΜΜΕ.

Aυτό γράφαμε χθες. Καθώς λοιπόν ξεδιπλώνεται το περίφημο ασφαλιστικό ανακαλύπτουμε ότι πρέπει κανείς να είναι 100 νταν πιο μέντορας από τον Γιώργο Αυτιά για να το κατανοήσει. Αναρωτιέται κανείς εάν εξετάζαμε την χαριτωμένη Δόμνα με θέμα τη γνώση του Ασφαλιστικού εάν θα έπιανε τη βάση του 5.

Εχουν τρελαθεί οι εργαζόμενοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις με αυτά που διαβάζουν κάθε τόσο, με την απίστευτη προχειρότητα καθώς και την αφελή επικοινωνιακή διαχείρηση ενός μείζονος θέματος.

Ειδικά εάν σκεφθείτε πόσο κόστισε στην ελληνική κοινωνία το Ασφαλιστικό του ολίγιστου Κατρούγκαλου τον οποίο αντικατέστησε σε μια νύχτα η γραμματέας του Αχτσιόγλου.  

Επειδή ο Κυριάκος διαισθάνθηκε ότι κάτι τρέχει με το Ασφαλιστικό-φέιγ βολάν του Τζόνι, τους μάζεψε στο Μέγαρο.

Μη ξεχνάτε ότι ο Τσίπρας έχασε τις εκλογές εξαιτίας του Ασφαλιστικού του Κατρούγκαλου και του ιδεολήπτη, φορομπήχτη Τσακαλώτου-ούτε Πρέσπες, ούτε βέσπες.
-Είναι η Οικονομία ηλίθιε…

Τώρα εάν έβγαλε άκρη ο Κυριάκος θα το δούμε σύντομα. Και να σκεφθείτε ότι...


 το Ασφαλιστικό επρόκειτο να παρουσιασθεί στους πολίτες στις 15 Ιανουαρίου.

Ο Βρούτσης προτίμησε να το πάει μια βόλτα στον Αυτιά και στη συνέχεια να το μοιράσει κομμάτι-κομμάτι στα ΜΜΕ…Μιλάμε για σοβαρή διαχείριση, όχι παίζουμε…





Δεν υπάρχουν σχόλια: