"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Μας ζητά να λοβοτομηθούμε για το καλό της συριζόπληκτης δημοκρατίας! Τί δεν καταλαβαίνεις?



Το τελευταίο διάστημα, ιδίως μετά τη λύση της συνεργασία του με το ΣΚΑΙ, ο Νίκος Μαραντζίδης έχει γίνει θιασώτης της λήθης:
 

✔️ Να ξεχάσουμε τις κρεμάλες στο Σύνταγμα.
 

✔️ Να ξεχάσουμε τους προπηλακισμούς πολιτικών και απλών «Μενουμευρωπαίων» πολιτών.
 

✔️ Να ξεχάσουμε τι προκάλεσε στη χώρα το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ.
 

✔️ Να ξεχάσουμε τους μπαχαλάκηδες, τα ανοιχτά σύνορα, την ανομία, την «αυτονόμηση» των Εξαρχείων.
 

✔️ Να ξεχάσουμε τι κάνανε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το Δεκέμβρη του 2008 που κάηκε η Αθήνα, τι κάνανε στην Υπατεία, όταν δολοφονήθηκαν οι υπάλληλοι της MARFIN ...
 

Βασικά, ο Νίκος Μαραντζίδης μάς ζητάει να λοβοτομηθούμε, δίνοντας ο ίδιος το «καλό παράδειγμα» αυτολοβοτομούμενος σε σχέση με το λιντσάρισμα που είχε υποστεί από φιλοσυριζαίους μπαχαλάκηδες.
 

Και όλα αυτά θα πρέπει εμείς να τα κάνουμε «για το καλό της δημοκρατίας», τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να χρησιμοποιεί εμφυλιακό λόγο, να διχάζει, να σιγοντάρει τους μπαχαλάκηδες, να διασύρει ιδεολογικούς αντιπάλους.
 

Λυπούμαστε, κ Μαραντζίδη ... Εσείς μπορεί να συμβιβαστήκατε, αλλά εμείς...



 δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με τον πλέον αήθη, λαϊκιστικό μηχανισμό επιβολής, που γνώρισε ο τόπος τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.




Δεν υπάρχουν σχόλια: