"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΑΡΑΔΙΚΟ: Υπάρχουν σούργελα εις τας Αθήνας?



Δεν ξέρω πόσοι δικαστές υπάρχουν στην Αθήνα. Θα υπάρχουν κάποιοι, δεν μπορεί...  


Ξέρω όμως ότι λεφτά δεν υπάρχουν. Και ξέρω ότι δικαστής ο οποίος θεωρεί πως το ύψος των συντάξεων το κρίνουν οι δικαστές και όχι οι δημοσιονομικές αντοχές της χώρας, δεν θα έπρεπε να υπάρχει, όχι μόνο στο ΣτΕ, αλλά στον κόσμο ολόκληρο. 


Ας μας ενημερώσει ο παραιτηθείς δικαστής τι ψήφισε για το θέμα της αντισυνταγματικότητας της εισφοράς των ελεύθερων επαγγελματιών και για το μάθημα των θρησκευτικών, για να σχηματίσουμε πληρέστερη εικόνα. 


Διότι αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα ήταν η διαπρύσια στήριξή του στον νόμο Παππά για τα κανάλια, η αντίδρασή του στον έλεγχο του πόθεν έσχες των δικαστών και η υπεράσπισή του στις αμοιβές και τις συντάξεις των δικαστών. 


Ας μας πει επίσης αν προβλέπεται οι δικαστές του ΣτΕ να φοράνε την τήβεννο σε τηλεοπτικές εκπομπές διότι εγώ ξέρω ότι την τήβεννο την φοράνε μόνο όταν ανεβαίνουν στην έδρα να δικάσουν. 


Εκτός αν την ήθελε...


 λόγω υπερβολικής συγκίνησης που προστατεύει τις συντάξεις του γκοζμάκη (και τη δική του, βεβαίως βεβαίως), για να σκουπίσει τα δάκρυα με την πετσετούλα. 


Συμπαθάτε με για την μη πολιτικώς ορθή γλώσσα, αλλά γκώσαμε με τις ενδοσυριζανελικές κοντρίτσες που πλασάρονται δήθεν ως ενδιαφέρον για την προστασία και την... ανεξαρτησία(!!!) των θεσμών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: