"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ : Το κύμα τρομοκρατίας που σαρώνει την Ευρώπη έχει ταυτότητα και όνομα σύντροφοι



Η αριστερίστικη αλληλέγγυα επικοινωνιακή προπαγάνδα απαγορεύει την τελευταία 5ετία να διατυπωθούν αλήθειες που "ενοχλούν" τους υποτιθέμενους ανθρωπιστές και αυτόκλητους υπερασπιστές προσφύγων και μεταναστών. 


Άνθρωποι που τολμούν να εκφράσουν με κόσμιο τρόπο τις ενστάσεις τους για την καθεστηκυία πλέον αντίληψη στιγματίζονται, διασύρονται, έως και απειλούνται. 


Ο γράφων θα επιχειρήσει να διατυπώσει κάποιες τέτοιες δυσάρεστες "αλήθειες", όπως τουλάχιστον αυτός τις αντιλαμβάνεται:

 
* Το κύμα τρομοκρατίας που σαρώνει την Ευρώπη έχει ταυτότητα και όνομα: Πρόκειται περί φονταμενταλιστικής ισλαμικής τρομοκρατίας. Δύο ειδών τρομοκρατίας "ανθούν" αυτήν τη στιγμή στην ήπειρό μας (μετά την υποχώρηση της τρομοκρατίας αποσχιστικών κινημάτων): η ισλαμιστική τρομοκρατία σε όλη την Ευρώπη και η ... αριστερίστικη στην Ελλάδα! Δυστυχώς έτσι είναι.
 

* Οι ισλαμικοί πληθυσμοί που κατακλύζουν την Ευρώπη και τη χώρα μας, με προέλευση την Ασία και την Αφρική, ΔΕΝ προσαρμόζονται. Δε θέλουν να προσαρμοστούν. Αντίθετα, απαιτούν οι χώρες υποδοχής να ασπαστούν τα δικά τους θέλω! Η απαίτηση π.χ., ακόμη και όταν λυσσάνε της πείνας, να τρώνε μόνο χαλάλ κρέας (να καλείται δηλαδή μουφτής από την Ξάνθη να το ευλογεί τελετουργικά για χάρη τους!) είναι πολύ χαρακτηριστική. Θυμάστε ότι στο Ελληνικό παραλίγο να λιντσάρουν ένα χριστιανό που τόλμησε, από άγνοια, να τους προσφέρει χοιρινό;! 


* Η αδυναμία / μη επιθυμία προσαρμογής αυτών των ανθρώπων δημιουργεί γκέτο και μέσα από τα γκέτο ξεπηδά η τρομοκρατία. Δεν είναι ανάγκη να πάτε μακριά • περάστε μια βόλτα από τα Πατήσια και ρωτήστε όσους ομοεθνείς μας έχουν απομείνει στην περιοχή να σας πουν τι βιώνουν. Φοβούνται να κυκλοφορήσουν βράδυ ακόμη και λίγα μέτρα έξω από τη σπίτι τους, φόβος που ενισχύεται από την παντελή απουσία της αστυνομίας, από όταν εξελέγη ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά.
 

* Οι ανωτέρω επισημάνσεις δε σημαίνει ότι δεν πονάμε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, που υφίστανται απίστευτες κακουχίες. Η ανθρώπινη όμως συμπόνοια δεν μπορεί να αλλοιώνει και να συσκοτίζει την ψύχραιμη αξιολόγηση μια νέας κατάστασης, που διαμορφώνεται στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη και, μέσω της οποίας, συντελείται ένας πλήρης μετασχηματισμός της κοινωνίας, της ζωής μας εντέλει, όπως τη γνωρίζαμε επί εκατονταετίες.
 

* Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανωτέρω, θα ήταν τυφλός κάποιος αν δεν αντιλαμβανόταν ότι...
 τα "ανοιχτά σύνορα" υπονομεύουν την κοινωνική συνοχή μας και την πορεία της χώρας μας. Καλός ο ανθρωπισμός, αλλά κάλλιστη η ευμάρεια, η πρόοδος και η κοινωνική μας ειρήνη / συνοχή. Και, όταν τα ανωτέρω αγαθά συγκρούονται, δυστυχώς χρειάζεται κάποιες φορές να κάνεις δυσάρεστες επιλογές.
 


* Και μια από τις πρώτες επιλογές σου, η πιο απλή και προφανής κατ' εμέ, θα πρέπει να είναι η κατανόηση από το φιλοξενούμενο της θέσης του ως τέτοιας • ότι δηλαδή γίνεται δεκτός (έστω προσωρινά) σε μια νέα κοινωνίας, στα ήθη, κανόνες και έθιμα της οποίας, θα πρέπει αυτός να προσαρμοστεί, εντασσόμενος στο νέο του περιβάλλον, και όχι το αντίθετο.
 


Εντέλει, πλάκα έχει να χαϊδεύεις αυτιά και να το παίζεις καλούλης και γλυκούλης, υβρίζοντας, όμως, παράλληλα και όσους τολμούν να σε προσγειώνουν στην πικρή πραγματικότητα, αλλά κάποια στιγμή τα πράγματα σοβαρεύουν και, όταν θα έχουν γίνει τόσο σοβαρά που δε θα διορθώνονται, φοβούμαι ότι οι κάθε λογής "αλληλέγγυοι" και "συλλογικότητες" θα λουφάξουν ωραιότατα στην τρύπα τους, αφήνοντας ως μοναδική τους παρακαταθήκη το χάος που συνδημιούργησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: