"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΠΛΗΚΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ: Η «ναζιστική» δημοκρατία της Εσθονίας - Να γιατί έπαθαν αλλεργία με την Εσθονία, οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ!!!



Η συνεισφορά του Ουμπέρτο Έκο στην σύγχρονη μαζική επικοινωνία θα ήταν τεράστια αν η Σημειολογία είχε μπει σαν βασικό μάθημα στα σχολεία. Δυστυχώς, τον γνωρίζουμε περισσότερο για τις όμορφες ιστορίες του και όχι για το επιστημονικό του πέρασμα.


Κατά συνέπεια, τις έννοιες «ναζισμός», «δημοκρατία» και «Εσθονία» τις μαθαίνουμε από τον κάθε μέτριο ψυχεδελικό τύπο και όχι από το σχολείο. Με λίγα λόγια, από στόμα σε στόμα, παγιώνεται στη συνείδηση της κοινής γνώμης, οτιδήποτε βολεύει  την κάθε ανεύθυνη εξουσία .


Τι είναι λοιπόν «ναζισμός»; 


Το αντίθετο του Κομμουνισμού! Γιατί έτσι το θέλει ο κάθε ανερμάτιστος ιδεοληπτικός και ανιστόρητος Αριστερός.  


Τι ακριβώς είναι δημοκρατία; 


 Ένα πολίτευμα που κάνουμε ό τι θέλουμε, χωρίς να δίνουμε λόγο σε κανέναν. Γιατί έτσι το εννοεί ο καλός «πελάτης»  της Μεταπολίτευσης. 


Τι είναι η Εσθονία;  


Μια χώρα κάπου στα βόρεια, που έχουν στη σημαία του τη σβάστικα και πιθανότατα, συντηρεί κρυφά στρατόπεδα συγκέντρωσης για «δημοκράτες» κομμουνιστές, ξεχασμένους από τους σοβιετικούς παραδείσους. Γιατί έτσι αποφάσισε ένας υπουργός Συριζαίος…



Επιμένω λοιπόν ότι το μεγάλο μας εθνικό πρόβλημα είναι η σημειολογία.


  Αλλιώς θα γνωρίζαμε ότι ο «Ναζισμός» είναι Εθνικοσοσιαλισμός και πρώτος ξάδερφος του Κομμουνισμού. Και όπως όλοι οι –ισμοί επιβάλλονται στις κοινωνίες με το στανιό και όχι με τη βούληση των πολιτών. 


Θα ξέραμε επίσης ότι «δημοκρατία» σημαίνει αντικειμενική ενημέρωση, συμμετοχή και εξυπηρέτηση του πολίτη από τους νόμους και τους θεσμούς. Βασισμένη στην ελευθερία, στην ισότητα, στον διάλογο και στην παιδεία. Απαλλαγμένη από την γραφειοκρατία και τον συγκεντρωτισμό!


Και επιπλέον, αν δεν έφτανε το ταξίδι μας, μόνο μέχρι τις πίστες της παραλιακής, θα ξέραμε ότι η Δημοκρατία της Εσθονίας είναι μία από τις πιο υποδειγματικές δημοκρατίες του σύγχρονου δυτικού κόσμου. Όχι γιατί εξυπηρετεί την επιχειρηματολογία μας αλλά γιατί έτσι δείχνουν τα αντικειμενικά δεδομένα:


--Η διείσδυση του Ιντερνετ καλύπτει πάνω από το 80% του πληθυσμού


--Υπάρχει πλήρης και ολοκληρωμένη ηλεκτρονική διακυβέρνηση η οποία λειτουργεί εδώ και μερικά χρόνια, η οποία παρέχει στους πολίτες όλες τις υπηρεσίες. 


--Όλες οι εκλογές που έγιναν από 2005 και μετά, επιτρέπουν την ψηφοφορία και μέσω του διαδικτύου. 


--Το υπουργικό συμβούλιο συνεδριάζει με τους υπολογιστές μπροστά στους υπουργούς και όλες οι αποφάσεις καταγράφονται και υπογράφονται ηλεκτρονικά επί τόπου!


--Οποιοσδήποτε Εσθονός  μπορεί να δημιουργήσει και να λειτουργήσει μια επιχείρηση μέσα σε 15 λεπτά! 


--Η συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά! Τους έρχεται  προσυμπληρωμένη. 


--Λειτουργεί επίσης, το Εθνικό Σύστημα Ταυτοτήτων (National ID Card System), που εξασφαλίζει μία και μοναδική κάρτα του πολίτη για όλες του τις ανάγκες


--Επιπλέον έχουν και την κάρτα e-residency για αλλοδαπούς οι οποίοι επιθυμούν να γίνουν πολίτες του κόσμου!


Τι κατάφεραν με όλα αυτά οι «νεοναζί» Εσθονοί; 


--Να καταπολεμήσουν όλα αυτά που τρέμουν οι αληθινοί φασίστες «δημοκράτες» του κρατισμού, της γραφειοκρατίας και του συγκεντρωτισμού: 


--Ενα πρωτοφανές επίπεδο διαφάνειας και προσβασιμότητας στην κυβέρνηση. 


--Μία ασφαλή, εύκολη και ευέλικτη ανταλλαγή ιδιωτικών, κρατικών και επιχειρηματικών πληροφοριών. 


--Ενα υγιέστερο, και καλύτερα εκπαιδευμένο λαό, με εύκολη πρόσβαση στις κοινωνικές υπηρεσίες και ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.


Κι εδώ ακριβώς βρίσκεται το μεγάλο πρόβλημα της νεοσοβιετικής Ελλάδας: Ξέρετε πόσους υπαλλήλους η  Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων της Εσθονίας; 


Mόνο...
 δέκα άτομα!


Kαι ξαναγυρίζω επίμονα στις λέξεις και στα σημεία.  


Αν εννοείς δημοκρατία το φαγοπότι της περιουσίας του ελληνικού λαού, η Εσθονία δεν είναι Δημοκρατία. 


Αν εννοείς ελευθερία τον εύκολο πλουτισμό εις βάρος των συμπολιτών σου, η Εσθονία είναι μια βάρβαρη χώρα. 


Αν η ελευθερία, η ισότητα και το κοινωνικό κράτος είναι μόνο τα όμορφα λόγια του ιστρούκτορα στις πλατείες, η Εσθονία είναι μια μικρή χώρα εξωγήινων που απειλούν το δικό σου κατσαπλιάδικο πολιτισμό.


Αλλά αυτό δεν είναι δημοκρατία, σύντροφε. Είναι το βολικό σου αφήγημα με το οποίο δηλητηριάζεις τα μυαλά των πελατών σου, για δεκαετίες. Σε μια χώρα «ορθόδοξων» ημιμαθών κακομοίρηδων που παίρνουν απολυτήριο Λυκείου, χωρίς να ξέρουν τι θα πει δίκαιο και ελευθερία. Που η γλώσσα, η ιστορία και η πολιτική αγωγή τους εξαντλείται στα συνθήματα των ξεδιάντροπων παπαγάλων.


Να γιατί έπαθαν αλλεργία με την Εσθονία, οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είδαν την απειλή του «τεχνοφασισμού» να τους πλησιάζει και τρόμαξαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: