"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΠΛΗΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ: Αξιότιμε κομμουνιστολάγνε υπουργίσκε του "εξυπνότερου" λαού της Ευρώπης

Toυ Σταμάτη Κιουτσούκη


Αξιότιμε κομμουνιστολάγνε υπουργίσκε του "εξυπνότερου" λαού της Ευρώπης

Γνωρίζεις, υποθέτω, ότι μέρος των χρημάτων που πήραμε με την τελευταία αξιολόγηση όπως και μέρος των χρημάτων που θα έρθουν με το κλείσιμο της επόμενης, προέρχονται από το υστέρημα του λαού της Εσθονίας. 


 Σου είναι γνωστό επίσης ότι το μικρό και υπερήφανο αυτό κράτος έχει την εξαιρετική τιμή να προεδρεύει της Ε.Ε., αυτή την περίοδο.

 
Θα μπορούσες λοιπόν να μην απαντήσεις με την αναίδεια της ξερής κεφάλας σου, αφενός από τακτ, αφετέρου από σεβασμό προς τις "δοκιμασίες" (αφού δεν τα θεωρείς εγκλήματα) που υπέστη ο λαός αυτός από τον κομμουνισμό και θέλει ιστορικά και επιστημονικά να τιμήσει με αυτό το συνέδριο.

 
Θα μπορούσες και θα έπρεπε να πας, για να ακούσεις στοιχεία και εμπειρίες από ανθρώπους που βίωσαν τον ολοκληρωτισμό του κομμουνισμού σε αντίθεση με κάτι τύπους σαν κι εσένα που υπερασπίζονται τον κομμουνισμό και παραβλέπουν τις θηριωδίες και τα εγκλήματα του, έχοντας την πολυτέλεια να ζουν στην δύση και να κάνουν "πολιτικούς αγώνες" στα καφενεία και τα ουζερί.

 
Θα μπορούσες επίσης να πας και να προσπαθήσεις να καταλάβεις πως αυτός ο μικρός λαός της Βαλτικής τα καταφέρνει και έχει το μικρότερο ποσοστό δημοσίου χρέους σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και επίσης πως κατάφερνει να έχει το υψηλότερο ποσσοστό συναλλαγών κράτους-πολιτών μέσω διαδικτύου.

 
Και αυτά τα ευγενικά και έξυπνα πράγματα θα μπορούσες να τα κάνεις...
 παραμένοντας πολιτικά ένας ηλίθιος, αναχρονιστικός, ανόητος, ανίκανος, αχάριστος, ανεγκέφαλος και αμετανόητος κομμουνιστής, αφού αυτό έχεις επιλέξει να είσαι. 


Σκέψου το... 











Δεν υπάρχουν σχόλια: