"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΙΚΟ: Περιπτώσεις στις οποίες ΔΕΝ είναι σωστό να κάνουμε αντιπολίτευση στην εθνοσωτήριο 1η φορά φασιστερά

Του ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΙΟΥΡΤΣΟΥΚΗ


Και ΜΗΝ ξεχνάτε, αν θέλετε να είστε σωστοί και υπεύθυνοι πολίτες, τις περιπτώσεις στις οποίες  ΔΕΝ είναι σωστό να κάνουμε αντιπολίτευση:

 
- ΔΕΝ κάνουμε αντιπολίτευση με τις φωτιές, με τα προβλήματα του συστήματος υγείας, με την παιδεία.
 
- ΔΕΝ κάνουμε αντιπολίτευση στα θέματα δικαιοσύνης, ασφάλειας, στα προβλήματα του σοφρωνιστικού συστήματος, όπως επίσης δεν κάνουμε αντιπολίτευση ποτέ σε κανένα εθνικό θέμα.
 
- ΔΕΝ κάνουμε αντιπολίτευση ΠΟΤΕ και σε κανένα από τα κρίσιμα θέματα της εθνικής οικονομίας.
 
- ΔΕΝ κάνουμε αντιπολίτευση σε θέματα που αφορούν ευαίσθητους κρατικούς οργανισμούς και φορείς, στην ΕΡΤ, ΔΕΚΟ, εκκλησία, σε θέματα ΜΜΕ και γενικά παντός τύπου πελατειακό συνεργάτη.
 
- ΔΕΝ κάνουμε αντιπολίτευση σε θέματα κοινωνικού, οικογενειακού, οικολογικού ενδιαφέροντος και σε οτιδήποτε σχετίζεται εμμέσως ή αμέσως με αυτά.
 
- ΔΕΝ κάνουμε γενικώς αντιπολίτευση στην καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών όταν ασχολείται με οποιοδήποτε θέμα και κυρίως όταν επιχειρεί.

 
Στην απίθανη περίπτωση που θα θέλατε να κάνετε αντιπολίτευση θα περιμένετε


Η κυβέρνηση θα κληρώνει ένα θέμα πρόσφορο προς αντιπολίτευση ανά εξάμηνο από μία λίστα θεματολογίας την οποία θα εγκρίνει η κυβέρνηση όταν αυτό καταστεί αναγκαίο.
 

Στο μεταξύ...
 κάντε μας επιτέλους τη χάρη, σιωπήστε και αφήστε μας να σας κυβερνήσουμε για να μην σας πάρει ο διάολος. 

Φασίστες!




Δεν υπάρχουν σχόλια: