"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΡΑΓΙΑΔΙΣΤΑΝ: Αποτροπή ή υποταγή στο θηρίο? - Τα λυσσασμένα σκυλιά δεν μπορείς να τα καλοπιάσεις

Του ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ


Η διεφθαρμένη ενοχική «ελίτ» μας δέχθηκε προχθές δύο ραπίσματα: ένα από τον ισλαμιστή δικτάτορα του κράτους-συμμορίας και ένα από τον κατσαπλιά υποτακτικό του.  


Ο Ερντογάν και ο Ράμα εδώ και καιρό μάς τη «λένε» συντονισμένα και στερεοφωνικά. Παρότι ο Τζανακόπουλος, το ανακυκλωμένο φρικιό των Εξαρχείων που υποδύεται τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, σφύριζε κλέφτικα, ο Ερντογάν στην ουσία εξήγγειλε τη ραγδαία και αναβαθμισμένη κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας, μιλώντας ευθέως για αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης, με διεκδίκηση της επιστροφής εδαφών που κάποτε ανήκαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.

 
Εμμέσως δε έβαλε και χρονοδιάγραμμα επταετίας, αφού αναφέρθηκε στο έτος 1923, ήτοι στην εκατονταετηρίδα του Εθνικού Συμβολαίου του Κεμάλ. Ακόμη και οι στρουθοκάμηλοι στην Αφρική με τα χωμένα κεφάλια στην άμμο κατάλαβαν τι μας υποσχέθηκε ο μεγαλύτερος δουλέμπορος και τρομοκράτης του κόσμου, ο συναυτουργός του Ισλαμικού Κράτους, ο φονιάς χριστιανών και Κούρδων, ο εκβιαστής της Κύπρου.

 
Παράλληλα, ο Ράμα ξεδίπλωσε στον Αλέξη Παπαχελά όλη την ατζέντα του αλβανικού σοβινισμού, αυτού που κατεδαφίζει εκκλησίες και υφαρπάζει ελληνικές περιουσίες στην Απειρωτάν Χειμάρρα. «Γιατί να μην επιστρέψουν οι Τσάμηδες στα σπίτια τους;» είπε για τους απογόνους των δοσιλογικών ταγμάτων των SS που έφυγαν δρομαίως για να αποφύγουν τη Δικαιοσύνη, αφού στην Κατοχή λεηλάτησαν, βίασαν, σκότωσαν, έκαψαν, μαζί με τους Ιταλούς και μετά με τους Γερμανούς, σε μια σπάνια περίπτωση μαζικού δοσιλογισμού, με πολιτικό όργανο την KSILA και υπό την ηγεσία της διαβόητης φάρας των Ντιναίων, ομολόγων του Δάγκουλα και του Πούλου.

 
Την ευθεία καθοδήγηση του Ράμα από τον Ερντογάν την κατήγγειλαν όχι μόνο εκπρόσωποι της ελληνικής εθνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, αλλά ακόμη και ο Σαλί Μπερίσα!  


Ο Ερντογάν συμπεριφέρεται ολοένα περισσότερο σαν λυσσασμένο σκυλί. Και τα λυσσασμένα σκυλιά δεν τα καλοπιάνεις.  


Η παρακμιακή «ελίτ» των Αθηνών, από τους αφασιακούς διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ ως τον ολίγιστο μεσαιοχωρίτη Μητσοτάκη, παρότι ο Ερντογάν και οι συμμορίτες του τους κλοτσούν στην καλομαθημένη έδρα τους, ψελλίζουν οτιδήποτε πλην του αυτονόητου καθήκοντος.

 
Λέγοντας, πάντως, σε δηλώσεις τους ότι φταίει ο εθνικισμός Τούρκων και Αλβανών έκαναν μια μικρή πρόοδο. Ως τώρα κατηγορούσαν και τον «εθνικισμό» των Ελλήνων - το έφερναν «μία η άλλη». Ισα κι όμοια ο Κολοκοτρώνης με τον Ομέρ Βρυώνη, ο αγωνιστής με τον δυνάστη, ο απελευθερωτής με τον γενοκτόνο, το θύμα με τον θύτη... Αγάπες, λουλούδια, ζεϊμπεκιές, κουμπαριές πάνω στο αίμα της Κύπρου και των πιλότων μας, υπό τη διαρκή απειλή του casus belli και των παραβιάσεων του εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων μας. Η μοναδική «πρόοδος» ήταν τα Ιμια, το αίσχος της Μαδρίτης, οι «γκρίζες» ζώνες, οι δολοφονημένοι πιλότοι μας και τώρα ο μαζικός ισλαμικός εποικισμός.
Ο Ερντογάν προχθές σκούπισε τα ματωμένα στιβάνια του πάνω στην αυτοκτονική πολιτική του κατευνασμού του θηρίου, έφτυσε κατάμουτρα τους φαντασιόπληκτους «πασιφιστές» και διέλυσε, όπως ο ήλιος την πρωινή πάχνη, τις ψευδαισθήσεις που έχουν οι ελληνοφοβικοί αριστεροί και οι δειλοί γόνοι. 
Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε ότι είμαστε τυφλοί και κουφοί. Στην κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας, η απάντηση στο ερώτημα «αποτροπή ή υποταγή;» είναι...

 μόνο η αποτροπή. Και αποτροπή σημαίνει θυσίες, σημαίνει συμμαχίες, αύξηση στρατιωτικής θητείας, αγορά και κατασκευή νέων, καλύτερων όπλων, δημιουργία υψηλού εθνικού φρονήματος και εκπομπή σταθερά του μηνύματος ότι «αν τολμήσουν, θα τους τσακίσουμε».  
Χωρίς πολλά λόγια: το πρότυπο υπάρχει, και είναι το Ισραήλ.

 
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ γι’ αυτό θα εργαστεί. Για να γίνει η πατρίδα απέραντος στρατώνας, σχολείο και επιστημονικό εργαστήρι. Εθνική Παιδεία, επιστημονική έρευνα, παραγωγή υψηλής τεχνολογίας και ένοπλο έθνος. Κανείς δεν θα φυλάξει τη δική μας σκοπιά, στη δική μας γη, ούτε Ευρωπαίος ούτε άλλος. Κανείς δεν θα πολεμήσει για εμάς. Μόνο εμείς οι ίδιοι. Και ήδη έχουμε αργήσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: