"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Σε λαϊκό προσκύνημα εκτίθεται η σκηνή των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ

Σε κλίμα κατάνυξης πλήθος εργαζομένων και μη, συρρέει από χθες στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας, για να παρακολουθήσει την περιφορά και να προσκυνήσει το ιερό απομεινάρι του αγώνα των καθαριστριών


Η υποδοχή της σκηνής των καθαριστριών, έγινε στην είσοδο του υπουργείου Οικονομίας, από τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κατρούγκαλο και την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών κ. Νάντια Βαλαβάνη.

Η υποδοχή της σκηνής, έγινε με τιμές αρχηγού κράτους, ενώ κατά τη μεταφορά της επάνω σε κιλλίβαντα πυροβόλου όπλου, παρέστησαν πλήθος βουλευτές και υπουργοί.

Η σκηνή θα παραμείνει για προσκύνημα για δύο εβδομάδες, καθώς η προσέλευση των πιστών είναι πέρα από κάθε προσδοκία. Σήμερα, αναμένεται να μεταφερθεί στα γραφεία του ΟΑΕΔ, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να την προσκυνήσουν οι άνεργοι.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: