"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ vs ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Ομορφος κόσμος, ηθικός - Μετανοείτε!


Λοιπόν, το καλό νέο είναι ότι επί του φοβερού βήματος ο δικαστής θα είναι ακέραιος. Δεν θα μοιάζει με τους «λειτουργούς» της ελληνόφωνης Δικαιοσύνης, που εδώ και 40 χρόνια βγάζουν λάδι τους βασικούς εκπροσώπους του ελληνικού προβλήματος. Στον Θεό δεν περνούν ούτε παραδικαστικά κυκλώματα ούτε πολιτικές πιέσεις ούτε απειλές τού στιλ «έχεις και παιδιά, μην κάνεις καμιά τρέλα». Την έκανε άπαξ την «τρέλα» ο Κύριος κι έστειλε τον Χριστό στη γη και είδαμε όλοι τι συνέβη.



Επιπλέον, στο τελευταίο δικαστήριο που θα περάσουμε δεν υπάρχει λόγος να ζαλίζουμε το μονομελές κακουργιοδικείο με απολογίες και πονηρούς δικολάβους, που θα ανασύρουν ξεχασμένες νομολογίες από τη φαρέτρα τους, παραγραφές, νόμους περί ευθύνης υπουργών και άλλα παρόμοια κόλπα. Η έδρα τα ξέρει όλα! Και, όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα! Οπότε κάθεσαι αναπαυτικά και περιμένεις τη μεγάλη σέντρα και το γκολάκι - διότι οι περισσότεροι ημών σίγουρα θα το φάμε.  

Θεός είναι, στο «γάμμα» σουτάρει και πάντοτε σκοράρει.  
Γιατί γίνεται λόγος για τα έσχατα του κόσμου;  

Διότι έρχονται ολοταχώς. Ακολουθούν οι ενδείξεις και οι ατράνταχτες αποδείξεις:




Στη Συρία «αντάρτης» της αντιπολίτευσης ξεκοίλιασε κυβερνητικό στρατιώτη, του έβγαλε την καρδιά κι άρχισε να τη μασουλάει. Υστερα, έδωσε συνέντευξη στο «σοβαρό» αμερικανικό περιοδικό «Time»! Εκεί είπε ότι έχει κόψει κι άλλον στρατιώτη με πριόνι (σε μικρά και μεγάλα κομμάτια) και μαζί με άλλους «αντάρτες» (σ.σ.: Μπόλικη Αλ Κάιντα με ολίγους από ντόπιους και φράγκα της CIA) έχουν κάνει πολλά παρόμοια. Η πολιτισμένη Δύση, αν δεν το ξέρετε, είναι με τους αντάρτες!



Ετερο σημείο των καιρών: στη Γερμανία, τη χώρα που μας κάνει την παρελθούσα τριετία μαθήματα «ηθικής», λειτουργούν οίκοι ανοχής με ζώα. Οι δουλευταράδες Γερμανοί, αφού κουράζονται με το ματσακόνι, το μυστρί και τον τόρνο, πάνε στα ειδικά «κόκκινα φωτάκια» για να συνευρεθούν με ζώα! Πολλά από αυτά καταλήγουν στους κτηνιάτρους στα πρόθυρα ζωής και θανάτου, επειδή οι δανειστές μας (απόγονοι Γκαίτε) τα βιάζουν σκληρά, μανιασμένα. Οι κτηνοβάτες στη Γερμανία υπολογίζονται σε 100.000 και η νομοθεσία της χώρας των Ούνων απαγορεύει την κτηνοβασία μόνο αν τραυματιστεί το ζώο! Τούτο το πράμα ηγείται της Ευρώπης, στην οποία ανήκουμε και εμείς.



Μετανοείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: