"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ , ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Η σκιά της ημισελήνου και το πετρέλαιο

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

«Ορκιζόμαστε στον παντοδύναμο Αλλάχ ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον αγώνα παρά μόνον όταν μας αφήσετε ήσυχους. Ο μόνος λόγος για τον οποίον σφάξαμε αυτόν τον άνθρωπο, είναι επειδή καθημερινώς πεθαίνουν μουσουλμάνοι. Αυτός ο Βρετανός στρατιώτης είναι οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδούς αντί οδόντος...
Πρέπει να τους πολεμήσουμε, όπως μας πολεμούν. Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος. Απολογούμαι που γυναίκες έγιναν μάρτυρες αυτού του συμβάντος σήμερα, αλλά στα μέρη μας οι γυναίκες μας βλέπουν παρόμοια περιστατικά. Εσείς, ο λαός, δεν θα είστε ποτέ ασφαλείς. Διώξτε την κυβέρνησή σας. Δεν ενδιαφέρεται για εσάς
».

Δήλωση (στις κάμερες) του μουσουλμάνου δολοφόνου που αποκεφάλισε στρατιώτη στο Λονδίνο, 23/5/2013

Η οικονομική κρίση στο Δυτικό κόσμο δεν είναι οικονομικό φαινόμενο. Ούτε καν πρωτίστως πολιτικό. Έχουν περάσει και άλλες περίοδοι στην Ιστορία που οι ηγεσίες ήταν ανέμπνευστες, διεφθαρμένες, ετερόφωτες. Ο κόσμος που μεγαλώσαμε, αγαπήσαμε και πολεμήσαμε για να κρατήσουμε όρθιο, καταρρέει επειδή πρόδωσε τον ίδιο τον εαυτό του. Πούλησε την ψυχή του στο τίποτα για να μην ξεφύγει από τα ασφυκτικά όρια μιας υποκριτικής «ευπρέπειας» που επέβαλε ο ίδιος στον εαυτό του.  

Η πολιτική «ορθότητα» σκοτώνει την Ευρώπη και την Αμερική. Οι οπαδοί της, άλλοι από καθαρή ιδιοτέλεια (είναι πολλά τα... πετροδολλάρια) κι άλλοι από ατόφια ανοησία είναι οι καλύτεροι δυνατοί τακτικοί σύμμαχοι της ημισελήνου, η οποία απλώνει τον ίσκιο της πάνω από τις γειτονιές του Πλάτωνα, του Σαίξπηρ, του Γκαίτε και του Ρέμπραντ. Για λόγους... προσήλωσης στις αρχές του «Διαφωτισμού», οι πάστορες του αντιρατσισμού και οι ιεροεξεταστές των εγκλημάτων σκέψης παραδίδουν το πάλαι ποτέ ελληνορωμαϊκό και χριστιανικό εποικοδόμημα στο ισλαμικό σκότος.


Είναι απορίας άξιον (για όποιον υποτιμά τη δύναμη της προπαγάνδας) το πώς μπορούν σκεπτόμενοι άνθρωποι να πιστέψουν στην ύπαρξη «μετριοπαθούς» Ισλάμ. Δηλαδή, να θεωρήσουν ότι διατηρείται νουνεχής και ανοιχτόμυαλος ο βασικός πληθυσμιακός κορμός των πιστών μιας θρησκείας που εξαπλώθηκε με το ξίφος και το σύνθημα «θάνατος στους απίστους». Η σωρευμένη πείρα των αιώνων έχει διδάξει -όλους όσοι μένουν πιστοί στους νόμους της Λογικής- ότι οι μουσουλμάνοι, σε γενικές γραμμές, εφαρμόζουν κατά γράμμα το Κοράνι, το ιερό βιβλίο τους. Όποιος ανατρέξει στις σελίδες του θα βρει απτές αποδείξεις πως ό,τι χαρακτηρίζεται από εμάς «μετριοπαθές» απλά δεν υφίσταται στην ισλαμική σκέψη. Μάλιστα, σε αξιακό επίπεδο, οι σύγχρονοι, αυθεντικοί αναλυτές και ερμηνευτές του Κορανίου (μουφτήδες) θεωρούν την «μετριοπάθεια» καταδικαστέα. Η υιοθέτηση χαμηλών τόνων από τις μουσουλμανικές κοινότητες επιβάλλεται όταν αποτελούν μειοψηφία ή είναι ανίσχυρες. Όταν η ισορροπία δυνάμεων ανατρέπεται υπέρ τους τότε εφαρμόζεται η Σαρία, ο ισλαμικός νόμος.


Γιατί, όμως, οι θρησκευτικού χαρακτήρα επιθέσεις μουσουλμάνων αυξάνονται δραματικά στις δυτικές χώρες; Για ποιο λόγο το ξίφος των «πιστών» Ισλαμιστών κοντεύει να στομώσει από τις σφαγές Χριστιανών, Εβραίων, και πιστών άλλων θρησκειών χωρίς να έχουν προλάβει ακόμα να επιβληθούν πληθυσμιακά; 

Ο λόγος είναι απλός: 


Σε λίγα χρόνια, ακόμα κι αν ο δείκτης των γεννήσεών τους αυξηθεί κι άλλο και καταστούν πλειοψηφία στις Δυτικές χώρες, θα έχουν ξεμείνει από πυρομαχικά. Δηλαδή, χρήματα!
 
Από τη μία τα πετρελαϊκά αποθέματα της Σαουδικής Αραβίας μειώνονται δραματικά κι από την άλλη η πρόοδος τεχνολογίας ενδέχεται να μας απαλλάξει από τον βραχνά του «μαύρου χρυσού». Τον Φεβρουάριο του 2013, ο Ανατόλι Ντμιτριέφσκι, διευθυντής του Ινστιτούτου Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου της Ρώσικης Ακαδημίας Επιστημών και του Υπουργείου Παιδείας δήλωσε: «Οι αναπτυγμένες χώρες αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα, από τη λύση των οποίων θα κριθεί το μέλλον του κόσμου. Μπορούμε να ισχυριστούμε ότι βρισκόμαστε στην αρχή της τέλους της εποχής του πετρελαίου, η οποία διήρκεσε ολόκληρο τον 20ο αιώνα. [...]  Με την αύξηση των τιμών του πετρελαίου, γίνονται πλέον ανταγωνιστικές νέες, άγνωστες στο παρελθόν τεχνολογίες».
 
Τι σημαίνουν τα παραπάνω; 

Ότι οι διαχειριστές των διαθέσιμων αποθεμάτων πετρελαίου στις ισλαμικές χώρες, τρέχουν για να προλάβουν την άμαξα των εξελίξεων, πριν τους ξεπεράσει!

 
Όλα τώρα! 
Αν κάποιος απομακρυνθεί από την καυτή ανάσα της επικαιρότητας, από τις ιδεοληψίες, τις εμμονές και τις προκαταλήψεις του θα καταλάβει ότι ο χρόνος προετοιμασίας μέχρι την επερχόμενη «σύγκρουση των πολιτισμών» είναι λιγότερος απ' όσον νομίζαμε.  

Τα προσχήματα καταρρέουν, οι προθέσεις της αντίπερα όχθης γίνονται ξεκάθαρες και η Δύση τσαλαβουτά σε γάμους ομοφυλοφίλων, υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, αντιρατσιστικά νομοσχέδια και άλλα τερτίπια που σκαρφίστηκε για λογαριασμό μας ο αντίπαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: